Jabra BIZ 2300 USB UC Mono

1 199,00 kr 959,20 kr
Ej i lager
SKU
2393-829-109

Jabra BIZ 2300 USB UC Mono är ett solitt och driftsäkert headset till din dator. Med slitstarka material och ett sublimt ljud kan du tryggt använda det för all din professionella kommunikation över PC.

Ett headset som håller
Jabra BIZ 2300 USB UC Mono ger din softphone på PC ett längre liv, tack vare de slitstarka material som ger det en hållbarhet utöver det vanliga. Den Kevlar-förstärkta sladden och den flexibla huvudbygeln levererar fantastisk komfort från ett headset, som lätt hanterar utmaningarna på en modern arbetsplats. Du kan använda det oavbrutet till både samtal och multimedia utan att tänka på hållbarheten. Den lätta designen med en enkel hörlur ger dig samtidigt överblick över din omgivning, så att du kan följa med, medan du ger kunden din bästa service.

Bättre kvalitet ger bättre samtal
Jabra BIZ 2300 USB UC Mono är din samtalsambassadör. Välj din favoritposition för mikrofonen med hjälp av FreeSpin. Air Shock filtrerar bort ljudet från dina andetag, och kombinerat med den effektiva brusreduktionen som filtrerar bort bakgrundsljuden, kan kunden höra din röst och inget annat. HD Voice gör din röst helt naturlig, så att du alltid hörs klart och tydligt. HiFi-ljud i högtalaren återger alla ljud perfekt, och SafeTone skyddar dig från skadliga ljud, så att du tryggt kan använda ditt headset hela dagen.

Mer information
Headset förbindelse USB sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.