Jabra BIZ 2400 II QD Duo

1 848,00 kr 1 478,40 kr
I lager
SKU
2409-820-204
   

Jabra BIZ 2400 II QD Duo ger din fasta telefoni bästa möjliga professionella kvalitet. Det är byggt i de starkaste materialen och har den bästa teknologin i mikrofonen, för att göra dina samtal till en helt naturlig upplevelse för kunden.

Skäm bort dina kunder och kolleger
Jabra BIZ 2400 II QD Duo skämmer bort både kunder och kolleger med ett fantastiskt ljud, när ni pratar i fast telefon. Headsettet håller för heldagsanvändande med de förstärkta materialen i Kevlar och kirurgiskt stål, och du märker också komforten efter en hel dag med den lätta, balanserade vikten och de stoppade ytorna. Därför kan du använda all din energi på att ge dina kunder den bästa servicen. Designad med två hörlurar, så kan du fokusera fullt ut på samtalet och utestänga alla störande ljud omkring dig.

Din samtalsambassadör
Jabra BIZ 2400 II är skapat med ett mål, nämligen att ge alla, från dig på det lilla tysta kontoret till dig i det stökigaste call centret, marknadens allra bästa samtalsupplevelse.
Mikrofonen är av högsta klass, och den blockerar inte bara alla bakgrundsljud, men med den speciella AirShock tekniken tar det också bort ljudet av dina andetag, så att kunden hör allt du säger, men inget annat. Headsettet stödjer också HD Voice, som gör din röst ännu mer naturlig genom att fånga fler detaljer än normalt. Dina öron är skyddade mot skadligt oljud med SafeTone, som eliminerar höga ljud, innan de når dina öron.

Mer information
Headset förbindelse QD sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.