Jabra BIZ 2400 II QD Mono

1 758,00 kr 1 406,40 kr
I lager
SKU
2406-820-204
   

Jabra BIZ 2400 II QD Mono är ett perfekt headset för din fasta telefon. Med enormt slitstarka material, suverän brusdämpning och överlägset ljud kan du framgångsrikt använda det i vilken kontorsmiljö som helst.

Skäm bort dina kunder och kolleger
Jabra BIZ 2400 II QD Mono är ett utmärkt headset för fast telefoni. Det skämmer bort både kunder och kolleger på ditt kontor eller call center med ett fantastiskt samtalsljud. En ergonomisk design med förstärkt Kevlar och kirurgiskt stål gör att ditt headset håller i många år, och med extra stoppning kan du ha det på i flera timmar och ändå tycka att det är behagligt. Därför kan du fokusera fullt ut på kundsamtalen hela dagen. Du kan själv bestämma hur du vill bära ditt headset - bakom örat, över huvudet eller bakom nacken.

Din samtalsambassadör
Jabra BIZ 2400 II är skapat för att ge dig marknadens bästa samtalsupplevelse, från det lilla tysta kontoret till det stökigaste call centret. Den brusdämpande mikrofonen med Air Shock tar bort både bakgrundsljud och ljudet från dina andetag, så att kunden hör allt du säger, men inget annat. Headsettet har också stöd för HD Voice, som fångar ännu fler detaljer i din röst, så att du låter helt naturlig i luren. Inbyggd SafeTone tar bort skadliga ljud innan de når ditt öra, så att du tryggt och riskfritt kan tala hela arbetsdagen.

Mer information
Headset förbindelse QD sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.