Jabra Engage 50 Mono

1 672,00 kr 1 337,60 kr
Ej i lager
SKU
5093-610-189

Jabra Engage 50 Mono är skapade för att ge dig och dina kunder bästa förutsättningar för ett smidigt och ostört samtal över softphones. Headsettets brusreducering kan skräddarsys automatiskt med Jabras software på datorn.

Fullt fokus på kundsamtalet
Jabra Engage 50 Mono är skapat för att ge dig och dina kunder de bästa förutsättningarna för ett smidigt och ostört samtal över softphones. Ett unikt system med tre mikrofoner filtrerar bort både ljud från omgivningarna och dina andetag i samtalsljudet, så att personen i andra änden bara hör din röst, och inget annat.

Headsettets brusreducering kan skräddarsys automatiskt med Jabras software på datorn. Med en bruksanvisning på skärmen som hjälper dig att placera mikrofonen perfekt, och omfattande analyser av dina samtal, kan du skapa en ännu bättre kundupplevelse.

Ett utvidgat stereo bredbandsljud på ända upp till 20 kHz skapar ett naturligt och detaljerat samtalsljud, och med intelligent kontroll av ljudstyrkan, ser headsettet till att ljudnivån är perfekt i bägge änder av luren.

Ett inbyggt statusljus i headsettet visar automatiskt, när du är upptagen i ett samtal och inte vill bli störd. Du kan också ställa in det för att passa dina egna behov med hjälp av Jabra SDK.

Mer information
Headset förbindelse USB-C sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.