Jabra Engage 50 Stereo

1 857,00 kr 1 485,60 kr
I lager
SKU
5099-610-189
   

Jabra Engage 50 Stereo är designat för art reducera störande ljud och önödiga avbrott. Och med hela tre mikrofoner i mikrofonarmen ser headsettet till att effektivt filtrera bort oljud fån kontor och kolleger runt omkring.

Fullt fokus på kundsamtalet
Jabra Engage 50 Stereo är designat för att reducera störande ljud och onödiga avbrott, när du vill hålla professionella samtal över softphone. Med USB-C anslutningen kan du dessutom använda headsettet till både din dator och mobil.

Med hela tre mikrofoner i mikrofonarmen ser headsettet till att på ett intelligent sätt bortfiltrera brus och ljud från kontor och kolleger effektivt, så att det bara är din stämma som tränger igenom.

Du kan göra kundsamtalen ännu bättre genom att använda Jabra software på din dator. Här kan du se, om din mikrofonarm är optimalt placerad, se brusnivån, analysera samtal och mycket mer.

Ett utvidgat bredbandsljud på ända upp till 20 kHz och i suverän stereo, gör att du kan föra naturliga och detaljrika telefonsamtal. Intelligent justering av ljudstyrkan ser dessutom till att rätta till nivån efter förutsättningarna, så att både du och personen i den andra änden av luren får en samtalsupplevelse i världsklass.

Du undgår dessutom störningar under samtalet. Headsettet har ett inbyggt statusljus, som lyser rött när du är upptagen, så att dina kolleger kan se när du talar i telefonen. Du kan dessutom skräddarsy ljuset för dina egna behov med hjälp av Jabra SDK software.

 

Mer information
Headset förbindelse USB-C sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.