Jabra Engage 65 Convertible

3 234,00 kr 2 587,20 kr
I lager
SKU
9555-553-111
   

Jabra Engage 65 Convertible ger dig maximal frihet att röra dig runt på kontoret med hela 100 m räckvidd. Koppla det till både dator och fast telefon. En diskret design på endast 18 gram med öronkrok gör headsettet lätt att bära.

Engage 65 Convertible är certifierat för Skype for Business Open Office

Fri från sladdar och brus på linjen
Jabra Engage 65 Convertible levererar total frihet till dig som önskar maximal rörlighet på kontoret. Med hjälp av trådlös DECT-teknologi ger detta headset dig upp till 100 meters räckvidd, så att du kan dra dig undan i ett mötesrum utan att mista förbindelsen.

Mikrofonen levererar med sin brusreducerande teknologi en klar och tydlig samtalskvalitet, även i de mest stökiga kontorsmiljöer. Därför kan bägge änder av luren tydligt höra vad som blir sagt, utan att snackande kolleger, tangentbordsknatter eller fläktbrus kommer med i telefonen.

Lång batteritid och flexibel förbindelse
Engage 65 levererar med sitt kraftfulla batteri tillräckligt med ström för hela 9 timmars aktivt bruk. Du tankar samtidigt upp automatiskt, när du sätter headsettet i den medföljande hållaren, som också fungerar som basstation mellan headset och dina kommunikationsenheter.

Du kan enkelt ansluta både dator och fast telefon till basen, så att du är kopplad till bägge samtidigt. Det betyder att du har ett och samma headset till både PC och telefon, så att du snabbt och enkelt kan besvara alla samtal. En visuell ljusindikator sitter på hörluren och meddelar dina kolleger om du är upptagen i ett samtal, så att du slipper bli störd medan du talar i telefon.

Enkelt att styra
Med hela två kontrollstationer kan du snabbt svar i telefonen, när det ringer. Basstationen har tre knappar, som låter dig svara, lägga på och stänga av mikrofonen. Det samma kan du på headsettet, där du dessutom också har möjlighet att justera ljudstyrkan, så att den alltid passar till dig.

Engage 65 Convertible är ett litet, diskret headset, som enligt standard sitter runt om örat i en öronkrok. Om du vill variera bärstilen, kan du köpa både nack- och huvudbygel. Med sin vikt på lätta 18 gram är headsettet nästan osynligt och behagligt att bära hela arbetsdagen.

Mer information
Headset förbindelse Trådlös DECT

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.