Jabra Engage 65 Stereo

3 514,00 kr 2 811,20 kr
I lager
SKU
9559-553-111
   

Jabra Engage 65 Stereo levererar en marknadsledande frihet till dina telefonsamtal, med helt upp till 150 m trådlös räckvidd. Koppla det till både dator och fast telefon, och njut av både ökad flexibilitet och kvalitet i samtalsljud.

 

Engage 65 Stereo är certifierat för Skype for Business Open Office

Fri från sladdar och bakgrundsljud
Jabra Engage 65 Stereo befriar dig från kablar, när du talar i telefon på kontoret. En skräddarsydd DECT-teknologi ger dig upp till 150 meters räckvidd, så att du kan gå runt överallt med en kund eller kollega i luren, utan att mista kontakten.

Den brusreducerande mikrofonen ser till att hålla ljudet rent och tydligt i telefonen, så att både du och din samtalspartner hör allt som blir sagt, medan oljud från omgivningen sorteras bort. Skyddande teknologier ser dessutom till att ta bort alla skadliga oljud på linjen, så att du är avskärmad från för höga ljud under samtalet.

Lång batteritid och flexibel förbindelse
Med tillräckligt med ström för upp emot 52 timmar i standby, och 13 timmars aktivt användande, levererar batteriet nog för att du aldrig behöver tänka på, om du har tillräckligt med energi för att klara hela arbetsdagen. Headsettet laddar dessutom upp automatiskt, när du sätter det i den medföljande basen, som också fungerar som koppling mellan headset och dina enheter.

Det är enkelt att ansluta headsettet till både PC via USB och din analoga fasta telefon via kabel. Basen ser till att du är kopplad till bägge enheter samtidigt, och du är därför redo att ta emot alla samtal, oavsett var det ringer. En visuell busylight visar dessutom dina kolleger, med hjälp av ett ljus , om du är upptagen i ett telefonsamtal. Så du slipper bli störd i onödan, medan du talar i telefon.

Enkelt att styra
Du kan styra samtal och mikrofon både på basen och på headsettet med ett litet tryck på en knapp. Det är lätt att skruva upp och ner ljudvolymen direkt på headsettets ena hörlur, så att du snabbt kan justera samtalsljudet.

Engage 65 Stereo är ett headset med två hörlurar i HiFi-kvalitet, som även kan användas till musik, när du sitter och arbetar. Headsettet kan därför användas till mer än bara samtal. När du ska vara riktigt effektiv på jobbet, behöver du kunna avskärma dig från resten av kontoret, och fokusera på arbetet framför dig. Headsettet har både en musik- och samtalsprofil, så att du alltid får ett optimalt inställt ljud.

Mer information
Headset förbindelse Trådlös DECT

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.