Jabra Evolve 20 UC Stereo

482,00 kr 385,60 kr
I lager
SKU
4999-829-209
   

Jabra Evolve 20 UC Stereo ger dig med USB till PC det bästa HiFi-ljudet och brusdämpade samtal för mindre pengar. Så kan du vara säker på att få ut mest möjligt av din investering.

Professionellt och prisvärt
Jabra Evolve 20 UC Stereo är skapat för att ge dig och kunden en bättre samtalsupplevelsen för mindre pengar. Med Plug & Play kopplar du det till din PC med USB, och det installerar sig själv automatiskt på din dator. På kontrollstationen kan du enkelt besvara samtal, sätta din mikrofon på mute och justera ljudstyrkan. LED-indikatorer visar tydligt din samtalsstatus.

Fokus på samtal och musik
Med Jabra Evolve 20 UC Stereo får du en professionell standard som ger dina kunder en bättre samtalsupplevelse. Mikrofonen har inbyggd brusdämpning som automatiskt filtrerar bort bakgrundsljud, och HD Voice kvaliteten gör din röst tydlig, så att du hörs utan problem. PeakStop skyddar dig mot höga ljud, så att du kan tala säkert i telefon utan att bli överbelastad. Fokusera på samtalet och dina arbetsuppgifter med HiFi-hörlurarna i stereo, som levererar ljud och musik av högsta kvalitet.

Mer information
Headset förbindelse USB sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.