Jabra Evolve 30 II Mono

449,00 kr 359,20 kr
I lager
SKU
14401-20
   

Jabra Evolve 30 Mono ger dig en enorm kvalitetsförbättring för din mobiltelefoni. Med brusdämpande mikrofon i HD Voice kvalitet låter du klarare och tydligare för personen i andra änden.

Komfort betyder allt
Jabra Evolve 30 II Mono levererar en större komfort och förhöjd samtalsupplevelse i all din mobiltelefoni. Koppla det till din mobil eller tablet med 3,5 mm jack-sticket och njut av en bättre mikrofon och stabil förbindelse utan behov av installation.

Jabra Evolve 30 II Mono är designad med en enkel öronkudde i konstläder, som ger dig maximal komfort, samtidigt som du kan hålla överblick över din omgivning.

Du kan dessutom smidigt packa ner ditt headset i en smart medföljande påse, så att du skyddar det mot repor och stötar när du är på språng.

Fokus på samtalet
Med Jabra Evolve 30 II Mono får du ett fullt professionell samtalsljud, som gör alla konversationer enkla och begripliga för alla deltagare. Mikrofonen fångar din röst i HD Voice kvalitet och återger alla detaljer, så att du låter klar och naturlig i luren. En inbygg brusdämpning ser till att filtrera bort oönskat bakgrundsljud som t ex tangentbordsknatter, kontorsmaskiner och pratsamma kolleger. PeakStop säkrar dig från hörselskador genom att filtrera bort höga ljud på linjen.

Hörluren är av HiFi kvalitet, så du får den bästa ljudkvaliteten som förbindelsen kan erbjuda, vilket säkrar ett flytande och naturligt samtal för alla deltagare.

Mer information
Headset förbindelse 3.5mm jack

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.