Jabra Evolve 30 II Stereo

423,00 kr 338,40 kr
I lager
SKU
14401-21
   

Jabra Evolve 30 II Stereo ger dig både bättre ljud och komfort för din mobiltelefoni. Med hörlurar i HiFi och brusdämpande mikrofon, kommer du att uppleva smidiga och begripliga samtal i alla miljöer.

Komfort betyder allt
Jabra Evolve 30 II Stereo ger dig den komfort och kvalitet du behöver när du ska tala professionellt i mobiltelefon. Koppla det till din smartphone eller tablet med 3,5 mm jack, och njut av både mikrofon och ljud av extra hög kvalitet, utan behov av installation.

Jabra Evolve 30 II Stereo gör det behagligt att fördjupa dig i samtal och streaming genom sina mjuka öronkuddar av mjukt skum och konstläder. Du kan fokusera på personen i andra änden av luren, även när det är stökigt runt omkring dig.
Till headsettet medföljer en smart bärpåse, som skyddar ditt Evolve 30 i en väska eller koffert när du har det med hem eller på resan.

Fokus på samtalet
Du får med Jabra Evolve 30 Stereo en starkt förbättrad samtalskvalitet för alla deltagare.
Mikrofonen med inbyggd brusdämpning ser till att filtrera bort bakgrundsstök i din omgivning, så det är bara din röst som går igenom till andra änden. HD Voice fångar fler detaljer i din röst, och Peak Stop filtrerar bort alla skadliga ljud i samtalet.

Hörlurarna i HiFi-kvalitet levererar ett komplett och detaljrikt samtalsljud, så hela samtalet framstår klart och tydligt. Du kan också använda ditt Evolve headset till både musik och streaming, när du har behov av att koncentrera dig eller slappna av.

Mer information
Headset förbindelse 3.5mm jack

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.