Jabra Evolve 30 II UC Stereo

715,00 kr 572,00 kr
I lager
SKU
5399-829-309
   

Jabra Evolve 30 II UC Stereo ger dig professionell samtalskvalitet och extra komfort för en mindre slant. Koppla till din dator med USB, eller till din mobil eller tablet med 3,5 mm jack och njut av bra HiFi-ljud och brusdämpande mikrofon i HD Voice kvalitet.

Komfort betyder allt
Jabra Evolve 30 UC Stereo är skapat för att ge dig bästa möjliga komfort, och kunderna den bästa samtalsupplevelsen. Koppla till din dator med USB, och med Plug & Play installerar det sig själv automatiskt. Kontrollstationen på sladden ger dig möjlighet att snabbt styra både ljud och samtal med en enkel knapptryckning.

Anslut ditt Jabra Evolve 30 headset till din smartphone eller tablet, så får du bättre ljud och mikrofon till bådemobilsamtal, Skype-möten och streaming.

Den smarta huvudbygeln med mjuka öronkuddar i konstläder ger dig maximal komfort och fokus på samtalet . Packa ner ditt headset i den smarta resväskan och ta det med hem eller på resan.

Fokus på samtal och musik
Med Jabra Evolve 30 UC Stereo får du en professionell standard i samtalet, som ger dina kunder den bästa upplevelsen. Mikrofonen har en effektiv brusdämpning som filtrerar bort bakgrundsstök, och HD Voice kvaliteten gör din röst tydlig, så att du kan höras utan problem. PeakStop skyddar dina öron mot för höga ljud, så att du kan tala säkert i telefon utan att bli överbelastad.


Fokusera bättre på ditt jobb med dessa HiFi-lurar i stereo, som levererar både samtalsljud och musik av högsta kvalitet.

 

Mer information
Headset förbindelse USB sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.