Jabra Evolve2 85 MS Stereo USB-A Black

3 672,00 kr 2 937,60 kr
I lager
SKU
28599-999-999
   

Jabra Evolve2 85 MS Stereo är ett fantastiskt Bluetooth-headset som sätter kvalitet och komfort först och kommer i denna variant med laddningshållare. Du får stor brusreducering så att du kan koncentrera dig på dina uppgifter och de viktiga konversationerna med dina kunder.

 

Evolve2 85 MS Stereo är certifierad för Microsoft Teams.

Jabra Evolve2 85 är ett Bluetooth-headset som ger dig trådlös frihet samtidigt som du får högkvalitativt ljud. Detta Jabra-headset har några av marknadens bästa bullerreducerande tekniker.

Koncentration på kontoret
Med Jabra Evolve2 85 får du ett headset i en snygg design som är utformad för att ge dig den bästa upplevelsen i vardagen. Både pannbandet och högtalarna passar bra och de mjuka öronkuddarna innehåller minneskum som formar sig efter dina öron.
Förutom att ge den särskilt bra komforten, hjälper det också till att ge dig passiv brusreducering som tar bort bakgrundsbrus. Evolve2 85 har också inbyggd aktiv brusreducering (ANC), som använder mikrofonerna på ditt Jabra-headset för att upptäcka vad din röst är och vad buller är, vilket skapar ett konstgjort utrymme runt dina öron så att du kan sitta stilla och arbeta.

Undvik störningar
Busylight-ljud är inbyggt i Jabra Evolve2 85, så att din omgivning lätt kan se att du inte får störas. På så sätt undviker du att förlora fokus under dagen när du sitter med viktiga texter eller är mitt i ett online-möte.

Bra ljud
Högtalarna på Jabra Evolve2 85 ger dig riktigt bra ljud oavsett om du pratar i telefon med dina kunder eller bara vill lyssna på musik. Det finns så många som tio mikrofoner inbyggda i Evolve2 85, som tillsammans ser till att du går tydligt igenom till din kund - även om du sitter i en öppen kontorsmiljö där det är bullrigt.

Kraftfullt batteri
Du får upp till 20 timmars samtalstid med både ANC och Busylight aktiverat på ditt Jabra Evolve2 85-headset. En full laddning tar cirka 2 timmar, men om du har slut på ström kan du få ett 8-timmars batteri med bara 15 minuters laddning. Därför är Evolve2 85 också lämplig för bland annat långa affärsresor.

Enkel anslutning
Du kan enkelt para ihop Jabra Evolve2 85 med din smartphone via Bluetooth och en USB Bluetooth-adapter ingår, så du kan också använda ditt Jabra-headset med din PC eller Mac.

Denna variant
- Stereoheadset
- Svart färg
- Certifierad för Microsoft Teams och Skype for Business
- USB-A Bluetooth-adapter
- Resväska

Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.