Jabra PanaCast 20

3 595,00 kr 2 876,00 kr
I lager
SKU
8300-119
   

Jabra PanaCast 20 ger dig en otroligt tydlig och skarp bild när du deltar i videokonferenser online. Den tar automatiskt hänsyn till ljusförhållandena, så att du alltid kan leverera den bästa videon för samtal med kunder och kollegor.

Jabra PanaCast 20 är en 13 megapixel webbkamera som ger dig en fantastisk 4K Ultra HD-bild i dina onlinemöten. Bilden är skarp och tydlig och ger ett professionellt utseende. Du får en fantastisk bild när du har möten i Google Hangouts, Zoom eller Microsoft Teams.

Kamera med dig i fokus
PanaCast 20 har inbyggd AI-teknik som automatiskt följer dina rörelser och ser till att fokusera på dig oavsett om du sitter framför skärmen eller om du rör dig – till exempel vid en presentation.

Optimal belysning
Med Intelligent Lighting Optimization-teknik ser Jabra PanaCast 20 till att bilden alltid är korrekt upplyst. Din Jabra -webbkamera tar ständigt rätt ljus i rummet, så justerar bilden optimalt därefter. Detta är särskilt en fördel om du till exempel sitter i ett rum med dålig belysning.

Bild-i-bild
Du har också möjlighet att visa en personlig produkt för dina kunder. Jabra PanaCast 20 gör det möjligt att presentera både dig själv och produkten du har i dina händer samtidigt i separata ramar. Du kan därför fokusera på en ny vara som kunden bör se, men utan att du försvinner från bilden.

Lätt att komma igång
Jabra PanaCast 20 monteras enkelt på din bildskärm och ansluts till din dator via USB-C. Det är också möjligt att köpa en Jabra kamerabas som din Jabra webbkamera kan monteras på.
PanaCast 20 fungerar med Windows 10, såväl som MacOS 10.15 och uppåt, och är kompatibel med de flesta appar för onlinemöten.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.