Jabra PanaCast 50 Grey

14 349,00 kr 11 479,20 kr
I lager
SKU
8201-231
   

Jabra Panacast 50 Grey är en optimal lösning för de fullsatta mötesrummen, där du sitter nära skärmen och kameran, då PanaCast täcker 180 grader i vidvinkel, så att alla runt bordet är med på bilden vid dina onlinemöten.

 

Jabra Panacast 50 är certifierad för Zoom och Microsoft Teams.

Jabra PanaCast 50 är en videobar som rekommenderas för mötesrum och huddle-rum, där du sitter nära skärmen. Det ger dig och dina kollegor bra ljud och bild.

Intelligent kamera
Med Jabra PanaCast 50 får du hela mötesrummet inkluderat i dina videomöten. Även om ditt konferensbord står precis bredvid din mötesrumsskärm täcker kameran i PanaCast 180 grader. Detta görs med hjälp av tre kameror som tillsammans bildar en övergripande vacker bild i 4K för dina onlinemöten.
PanaCast 50 har även inbyggd artificiell intelligens som automatiskt fokuserar på att mötesdeltagaren talar så att ett naturligt och personligt flöde bildas i videomötet.

Bra ljud
Jabra Panacast 50 har 8 inbyggda mikrofoner som tillsammans bildar en perfekt ljudbild, så du går igenom dina samtal med kunder klart och tydligt. Det finns även 4 högkvalitativa högtalare i PanaCast 50, som ger ett fylligt och naturligt ljud i mötesrummet.

Montering och installation
Väggfästen till Jabra PanaCast 50 ingår så att den kan monteras på väggen under din skärm i mötesrummet. Det går även bra att köpa ett stativ så att videobaren kan stå på ditt mötesrumsbord eller ett tv-fäste så att den kan hänga i förlängningen av din bildskärm på väggen.
Jabra PanaCast 50 ansluts enkelt till din bärbara dator via USB-kabel och är certifierad för bland annat Zoom och Microsoft Teams så att du snabbt kan komma igång med onlinemöten.

Vad finns i boxen?
Jabra Panacast 50 Grey, strömförsörjning, väggfäste och 2 meter USB-A till USB-C-kabel.


Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.