Jabra Speak 410

936,00 kr 748,80 kr
I lager
SKU
7410-209
   

Jabra Speak 410 gör det enkelt att sätta upp en telefonkonferens över PC med USB. Bara anslut, och det fungerar direkt. Mikrofoner och högtalare med HD Voice och Noise Cancel ger dig en sublim samtalskvalitet.

Håll dina möten var som helst
Gör om vilket rum som helst till en konferenslokal med en lätt och bärbar Jabra Speak 410 konferenstelefon. Du kan snabbt och enkelt koppla den till vilken dator som helst via USB, och med Plug & Play behöver du inte tänka på någon installation. Den får ström via USB-kabeln, och därför behöver du inte ens en stickkontakt för att komma igång med samtalet, snabbt och effektivt, överallt. Ett medföljande reseetui ger din Speak 410 extra gott skydd under transport.

Inbyggda mikrofoner i HD Voice kvalitet fångar upp ljudet i 360°, så du kan tala från alla håll och ändå bli hörd. Den inbyggda digitala ljudhanteringen reducerar både förvrängning och eko i ljudet, så att samtalet blir både klarare och tydligare. Jabra Speak 410 är idealisk för mindre möten med upp till 4 personer.

Det är enkelt att kontrollera samtal och ljud med den intuitiva kontrollstationen. Du kan både besvara samtal och lägga på direkt med din speakerphone, samt justera ljudstyrkan och sätta mikrofonen på ljudlös.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.