Jabra Speak 510

1 142,00 kr 913,60 kr
I lager
SKU
7510-209
   

Jabra Speak 510 ger dig full frihet när du ska sätta upp ett möte. Använd USB förbindelse till din dator eller Bluetooth till din mobil, och gör enkelt varje samtal till en professionell konferens. Med upp till 15 timmars taltid på en enkel uppladdning kan du ta med dig Speak 510 överallt utan att stå utan ström.

Håll möte med ultimat frihet
Jabra Speak 510 ger dig den ultimata friheten när du ska sätta upp ett möte. Du kan enkelt starta dina konferenssamtal överallt både med PC och mobiltelefon. Använd USB-förbindelse till din dator och Bluetooth till mobil. Med Plug & Play fungerar Speak 510 automatiskt, när du kopplar upp den.

Batteritiden ger dig helt upp till 15 timmars tal, så du är alltid redo att ta emot samtal, oavsett var du befinner d880ig i världen. Med i paketet följer ett smart reseetui, som skyddar din Jabra Speakerphone under turen.

HD Voice teknologin ger dig en fullt professionell samtalskvalitet genom att fånga din röst bättre och renare, medan mikrofonernas brusreduktion bortfiltrerar oönskade bakgrundsljud. Den inbyggda digitala ljudbehandlingen reducerar både eko och förvrängning. Allt detta betyder att samtalen kan flyta på ostört, och ni kan koncentrera er på det som är viktigt. Med 360° ljud kan alla i lokalen höra och känna sig delaktiga, och konferenstelefonen är perfekt till alla situationer med upp till 4 människor i lokalen.

Med den intuitiva kontrollen på konferenstelefonen är du alltid bara ett tryck från dina samtal. Du kan både besvara och lägga på, sätta mikrofonen på mute, justera ljudstyrkan och slå på och av Bluetooth. Du kan därför både vara snabbare och mer effektiv, när du har många samtal på kort tid.


Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.