Jabra Speak 510+

1 360,00 kr 1 088,00 kr
I lager
SKU
7510-409
   

Jabra Speak 510+ ger dig en fantastisk frihet vid telefonmötet. Den kan anslutas till PC och mobil via USB eller Bluetooth, och den medföljande Bluetooth adaptern till PC har upp till 100 m räckvidd.

Håll möte var som helst och när som helst
Jabra Speak 510+ är din transportabla konferenstelefon, som ger dig en fantastisk frihet i vardagen. Den kan anslutas till PC och mobil överallt via USB eller Bluetooth, och den medföljande Bluetooth adaptern till PC har upp till 100 m räckvidd, så du kan hålla dina möten var som helst och när som helst.

Plug & Play integreras automatiskt med din softphone, så du behöver bara ansluta Speak 510+ , och den fungerar av sig själv. Den eleganta väskan skyddar din konferenstelefon mot skador på resan och ger dig en säker förvaring av alla lösa delar på en och samma plats. Batteriet håller i helt upp till 15 timmars aktivt användande och laddar automatiskt, när du ansluter din speakerphone till din dator via USB.

Dina telefonmöten är alltid av professionell kvalitet med HD Voice, som fångar fler detaljer i din stämma. Oljudsdämpningen tar bort bakgrundsljud, så att man varken hör elektriska apparater, tangentbordsklick eller småprat i den andra änden av linjen. Den digitala ljudbehandlingen reducerar eko och förvrängning av ljudet. Allt detta medverkar till ett samtalsljud i toppklass, så konferenssamtalet kan flyta på obehindrat och utan missförstånd och upprepningar. Speak 510+ fungerar utmärkt för upp till 4 användare i varje ände.

Ha full kontroll över samtalet med den inbyggda konsollen, där du enkelt kan besvara samtal och lägga på, sätta mikrofonen på ljudlöst, justera ljudstyrkan och tända och släcka Bluetooth.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.