Jabra Speak2 55 UC

1 298,00 kr 1 038,40 kr
I lager
SKU
2755-209
   

Jabra Speak2 55 UC möteshögtalare som ger dig fantastiskt ljud för både dina mobila och onlinemöten på PC och Mac.

Jabra Speak2 55 är en Bluetooth möteshögtalare som ger dig fantastiskt ljud och använder miljövänliga material i den vackra designen.

Bra ljud
Speak2 55 är designad för att ge dig och dina kollegor den bästa upplevelsen i dina onlinemöten. Med 50 mm. fullomfångshögtalare ger Speak2 bredbandsljud och ger ett fylligt ljud i dina möten.
Dessutom har Jabra Speak2 55 så många som fyra inbyggda mikrofoner, som ser till att ljudet plockas upp från alla håll och filtrerar bort bakgrundsljud.

Hörs tydligt
Specialteknologi har utvecklats på Speak2-serien, som säkerställer att ljudet hos alla deltagare är normaliserat. Det betyder att oavsett om du talar högt eller mjukt, sitter precis bredvid Jabra-högtalaren eller står en stund så kan Speak2 höja eller sänka röstnivån så att alla kommer tydligt igenom i onlinemötet.

Användarvänlig
Jabra Speak2 55 behöver helt enkelt anslutas till din dator via USB och sedan är den redo att användas. Din smartphone är ansluten via Bluetooth och du kan även använda din mobil för att hålla möten tillsammans med din Jabra-högtalartelefon.
På toppen av Jabra Speak2 finns pekknappar som gör möteshögtalaren enkel att använda. Du kan självklart sätta på och stänga av din Speak2 55, svara och avsluta samtal, Bluetooth-parning, justera volymen och slå på och av mikrofonen.

Robust och lätt
Kabeln på Jabra Speak2 55 är ca. 80 cm. lång och kan rullas runt foten, vilket gör din Jabra högtalartelefon lätt att packa. Ett slitstarkt fodral medföljer vilket gör det enkelt att ta med sig högtalaren på språng.
Batteriet i Speak 55 är uppladdningsbart och ger dig upp till 12 timmars samtalstid och kan därför enkelt användas hela dagen. En full laddning tar upp till 2½ timme.

Software
Du kan konfigurera och uppdatera din Speak2 55 med programvaran Jabra Direct, och högtalaren kan användas för många mjukvarulösningar.

Vad finns i boxen?
Speak2 55 UC Bluetooth högtalartelefon, USB-C till USB-A adapter och skyddsfodral.

Denna variant
- Kompatibel med många softphones
- Ansluts till dator via USB-C / USB-A
- Ansluts till mobil via Bluetooth 5.1

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.