JPL Vision+

995,00 kr 796,00 kr
I lager
SKU
575-335-001
   

JPL Vision+ webbkamera ger bild 1080p HD-video som enkelt kan anslutas till din PC eller Mac via USB. Kameran är lämplig för både kontor och hemarbete.

JPL Vision+ är en webbkamera som ger dig en bra bild när du behöver delta i videokonferenser online. Den har också två inbyggda mikrofoner som passar bra för små möten med 2- 3 personer närvarande.

Med JPL Vision Plus får du en USB-webbkamera som levererar 1080p HD-video så att dina kunder kan se dig tydligt och tydligt vid videomötet. USB-kameran har ett vidvinkelobjektiv vid 96 grader och ger därför en bred täckning om du till exempel sitter två framför skärmen och vill bli synlig samtidigt.

Du kan placera din Vision + webbkamera på ett bord, bildskärm eller kamerabas. Det är därför enkelt att placera din JPL-kamera oavsett om den ligger på ditt arbetsbord eller i mötesrummet.

Vision + är plug-in-play med många av marknadens ledande softphone-lösningar och gör det enkelt och snabbt att komma igång med ditt online-möte.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.