Konftel Ego

1 385,00 kr 1 108,00 kr
Ej i lager
SKU
910101081

Konftel Ego är en kompakt, personlig speakerphone till dig, som önskar solitt ljud och enkel betjäning för snabba samtal över PC eller mobil. Den är lätt att sätta upp överallt, och du kan problemfritt bjuda in ett par kolleger i samtalet. Ego fungerar utmärkt med upp till 4 personer i lokalen.

 

Certifierad för Skype for Business och Lync

Din personliga speakerphone
Konftel Ego är en kompakt och lätt speakerphone, som passar perfekt på alla skrivebord och varje väska, när du vill sätta upp telefonmöten på nolltid, var som helst. Du kopplar den enkelt till din dator via USB eller till din mobil med Bluetooth, och med inbyggd Plug & Play registrerar och installerar den sig själv automatiskt, så du är alltid klar till samtal på några få sekunder.

Med den unika OmniSound® teknologin upplever du ett kristallklart ljud under alla samtal. Den tar upp rösterna i HD Voice kvalitet, som fångar alla nyanser ännu bättre än vanliga telefonmikrofoner. Med 360° ljud kan du tala från alla håll i lokalen, och oljudsdämpningen ser dessutom till att filtrera bort ytterligare irriterandebakgrundsljud. Eko, förvrängning och bortfall blir också eliminerat, och resultatet är, att varje telefonsamtal känns smidigt och tydligt. Det gör den perfekt till dig, som önskar dig en personlig speakerphone, och den hanterar lätt upp till 4 människor i konferenslokalen.

Bättre kontroll och fler funktioner
Med A2DP standarden kan du också göra om din Konftel speakerphone till en transportabel högtalare för musik och streaming. Du behöver inte ansluta någon ledning, och med upp till 15 timmars batteri till musik och samtal kan du leva länge på en enkel uppladdning. Den medföljande resväskan ger Konftel Ego det extra skydd som den behöver under transport, så du kan enkelt packa ner den och ta med den överallt.

Den intuitiva kontrollpanelen ger dig enkel styrning av samtal och musik. Besvara uppringningar och lägg på, stäng av mikrofonen, justera ljudstyrkan och spela upp eller spola fram och tillbaka i din playlist med ett enkelt tryck på din konferenstelefon. Du kan knappast uppleva en mer flexibel och användarvänlig lösning, när du ska ringa samtal eller enkelt slappna av, på kontoret, i möteslokalen eller på hotellrummet.


Certifierad för Skype for Business och Lync

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.