Kuando Busylight UC Alpha

577,00 kr 461,60 kr
I lager
SKU
15306
   

 

Kuando Busylight UC Alpha gör din arbetsdag ännu mer produktiv genom att göra dina kolleger uppmärksamma på om du kan störas eller inte. Den signalerar dessutom tydligt när det ringer i telefonen, så att du aldrig mer missar ett samtal.

Fungerar med Skype for Business, Lync och Cisco Jabber

Var tydlig med dina kolleger
Med Kuando Busylight UC Alpha vet kollegerna alltid om du är upptagen och inte vill bli störd, redan innan de stör dig. Genom att visa visuellt med ett tydligt ljus att du är upptagen, blir du aldrig avbruten i ditt workflow igen, så du kan lösa dina uppgifter snabbare och mer effektivt. Med Busylight har du möjlighet att visa flera former av status: Ledig, upptagen, inte på plats och vill inte bli störd. Så du kan alltid visa tydligt för dina kolleger, om du är tillgänglig för dem.

Missa aldrig en uppringning
Busylight UC är skräddarsytt för Lync, Skype for Business och Cisco Jabber. Det betyder månge fler funktioner än att bara visa din status. Med inbyggda högtalare och ljusalarm meddelar den dig när du mottar ett samtal, så att du alltid är uppmärksam på det, även om du inte sitter vid din dator. Du kan dessutom personifiera din Busylight med åtta inbyggda ringsignaler och justerbar ljudstyrka. Om du är borta och har ett missat samtal så blinkar den, så att du direkt vet om det och kan ringa tillbaka.

Busylight UC Alpha fungerar med Skype for Business, Lync och Cisco Jabber

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.