Fler bilder

Kuando Busylight UC Alpha

695,00 kr ( 556,00 kr. Exkl. moms )

 

Kuando Busylight UC Alpha gör din arbetsdag ännu mer produktiv genom att göra dina kolleger uppmärksamma på om du kan störas eller inte. Den signalerar dessutom tydligt när det ringer i telefonen, så att du aldrig mer missar ett samtal.

Fungerar med Skype for Business, Lync och Cisco Jabber

Brand: Plenom

Availability: På lager

Varunummer: 15306
Color:

Beskrivning

Detaljer

Var tydlig med dina kolleger
Med Kuando Busylight UC Alpha vet kollegerna alltid om du är upptagen och inte vill bli störd, redan innan de stör dig. Genom att visa visuellt med ett tydligt ljus att du är upptagen, blir du aldrig avbruten i ditt workflow igen, så du kan lösa dina uppgifter snabbare och mer effektivt. Med Busylight har du möjlighet att visa flera former av status: Ledig, upptagen, inte på plats och vill inte bli störd. Så du kan alltid visa tydligt för dina kolleger, om du är tillgänglig för dem.

Missa aldrig en uppringning
Busylight UC är skräddarsytt för Lync, Skype for Business och Cisco Jabber. Det betyder månge fler funktioner än att bara visa din status. Med inbyggda högtalare och ljusalarm meddelar den dig när du mottar ett samtal, så att du alltid är uppmärksam på det, även om du inte sitter vid din dator. Du kan dessutom personifiera din Busylight med åtta inbyggda ringsignaler och justerbar ljudstyrka. Om du är borta och har ett missat samtal så blinkar den, så att du direkt vet om det och kan ringa tillbaka.

Busylight UC Alpha fungerar med Skype for Business, Lync och Cisco Jabber

Leverans & Betalning

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

Betalning

Vi accepterar Visa och MasterCard

visa mastercard klarna

Du kan också betala via faktura från Klarna.