Kuando Busylight UC Omega

577,00 kr 461,60 kr
I lager
SKU
15410
   

Kuando Busylight UC Omega ger dig möjlighet att tydligt visa kollegerna, om du vill vara ostörd. Du kan dessutom själv både se och höra, när du mottar ett samtal, även om du inte är vid din PC. Med en extra stor ljusindikator är UC Omega perfekt i den öppna kontorsmiljön.Fungerar med Skype for Business, Lync och Cisco Jabber

Var tydlig mot dina medarbetare
Kuando Busylight UC Omega passar speciellt bra io det öppna kontorslandskapet, där du gärna vill visa din status mer tydligt även på större avstånd. Den visar dina kolleger snabbt och tydligt, om du är ledig eller upptagen med arbete eller telefonsamtal. Med ett stort LED-ljus visar du effektivt omgivningen din status: Ledig, upptagen, inte på plats eller vill inte bli störd. Så är dina kolleger alltid uppmärksamma på, om de kan kontakta dig. Det är ett säkert och enkelt sätt att stärka produktiviteten på, och man får dessutom mindre onödigt och störande småprat på kontoret.

Missa aldrig mer ett samtal
Busylight UC har många fler funktioner än att bara visa din status genom att integrera sig med din Lync, Skype for Business eller Cisco Jabber softphone. Den inbyggda högtalaren och ljusalarm vid inkommande samtal, ser till att du alltid hör det, även om du inte befinner dig vid din PC. Med åtta inbyggda ringsignaler kan du känna igen ditt ljud bland dina kollegers, och ljudstyrkan kan justeras efter behov. Din Busylight blinkar efter att du har missat ett samtal, så att du vet det, när du är på plats igen, och kan ringa tillbaka.

 

Busylight UC Omega fungerar med Skype for Business, Lync och Cisco Jabber

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.