Logitech C930e

1 395,00 kr 1 116,00 kr
I lager
SKU
960-000972
   

Logitech C930e ger dig helt nya möjligheter för allt från personliga videomöten till större videokonferenser i högsta kvalitet. Med full HD, 4x zoom och vidvinkel på 90° upplever du en bildkvalitet som är nästan lika bra som verkligheten.

 

C930e är certifierad för Skype for Business och Lync

Presentera dig själv i högsta kvalitet
Logitech C930e Webcam levererar den professionella kvalitet du behöver, när du ska hålla videosamtal med kunder, klienter eller kolleger. Med full 1080p HD kvalitet och en frame rate på 30 billeder per sekund framstår du tydligt för alla deltagare i den andra änden. Trots detta innebär den inbyggda videobehandlingen i webbkameran, att du ändå bara använder en begränsad bandbredd, när du sänder video över nätet. Det säkrar att mottagaren får bilden i extra hög kvalitet, även om det är tryck på linjen.

Logitech C930 ger dig en utvidgad 90° vidvinkel, när du skal presentera eller demonstrera särskilt innehåll. Med RightLight™ 2 teknologin anpassar den sig till ljuset i lokalen, så att videokvaliteten alltid är hög - även om ljuset är lågt.

Objektivet från ZEISS har ett skarpt autofokus, både när du är få centimeter bort4 eller när du presenterar saker från ett större avstånd, och med 4x zoom och fri rörlighet kan du fokusera på allt i lokalen. Det betyder, att du med enkelhet kan använde din Logitech webbkamera till videokonferenser med upp till 12 människor i lokalen, när du har behov för det.

Enkelt att installera, ännu lättare att använda
Det är enkelt att ansluta Logitech Webcam C930e till vilken PC eller Mac som helst. Det inbyggda stativet kan sättas på alla skärmar och laptops, eller till och med monteras på en tripod.

Anslut den till PC eller Mac via USB, och med Plug&Play installerar webbkameran sig själv utan behov för extra software. Den integrerar sig automatiskt med de flesta ledande softphones, som t ex Skype for Business och Cisco Jabber.

Med både inbyggd mikrofon och högtalare kan du använda webcammen till både ljud och video. Mikrofonen spelar in i HD Voice kvalitet, medan högtalarna ger dig en ren återgivning av vad personer i den andra änden säger. Perfekt för en-till-en samtal.

När du inte använder din webcam, kan du sätta på det medföljande locket på objektivet, så att du säkrar ditt privatliv.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.