Logitech GROUP

13 995,00 kr 11 196,00 kr
Ej i lager
SKU
960-001057

Logitech GROUP levererar det kompletta paketet för professionella möten över video och konferenstelefon. Anslut till en PC softphone eller mobiltelefon och njut av utmärkt ljud och video i HD kvalitet, där alla i lokalen kan både höras och ses.

 

Certifierad för alla större softphones, inklusive Skype for Business och Lync

Videokonferenser i allra högsta kvalitet
Logitech GROUP är din samlade helhetslösning för videokonferenser i sublim kvalitet med en webcam i full HD och en speakerphone som levererar ljud i världsklass.

Med 1080p upplösning ger webbkameran dig en video i full HD kvalitet med hela 30 bilder i sekunden. 10x zoom gör det möjligt att fokusera på allt i lokalen, och det ZEISS-certifierade objektivet med autofokus ställer själv in skärpan på det som är viktigt. Med intelligent komprimering tar videon inte mycket av bandbredden, när du sänder den till ditt samtal. Du kan därför enkelt komma vidare i mötet utan avbrott eller kvalitetsförsämringar. Med en utvidgad vidvinkel på 90° fångar webkameran en större del av lokalen än en vanlig webbkamera, så att alla i möteslokalen kan ses i den andra änden.

Konferenstelefonen har en upptagningsradie på upp till 6 meter, vilket ger möjlighet för att vare många människor på plats till samtal. Med hela fyra mikrofoner tar den upp röster från hela rummet, så du kan stå praktisk taget överallt och ändå höras utmärkt. HD Audio, brusreduktion och eliminering av eko ger ett rent och klart samtalsljud, där du blir hörd även om du ska konkurrera med ventilation, tangentbordssmatter eller bakgrundsljud. De kraftiga högtalarna spelar både högt och tydligt i allra högsta kvalitet, så att du också kan höra vad dina kolleger och samarbetspartners säger i den andra änden av samtalet.

Enkel och snabb installation
Med plug-and-play kan Logitech GROUP enkelt kopplas till både PC via USB och till mobil via Bluetooth. Du behöver ingen extra software, och den installerar sig själv och är klar till användning på ett ögonblick. Med inbyggd kompatibilitet med alla de största softphones, t ex Skype for Business och Cisco Jabber, kan du omedelbart börja ringe upp och besvara uppringningar via din software.

Du sätter bara din webcam och konferenstelefon till hubben, som du kopplar till PC eller Mac med USB, eller till mobilen med Bluetooth. GROUP har NFC för ännu lättare parning med trådlösa enheter. Med nästan 10 meters räckvidd mellan webbkamera och speakerphone har du en riktigt god möjlighet för att sätta upp din videokonferens i de allra flesta typer av möteslokaler.

Med i paketet följer också en fjärrkontroll för styrning av både ljud och video, så att du snabbt kan anpassa både samtalet och bilden till situationen. Genom att installera PTZ appen kan du till och med styra kameran med din PC eller smartphone.

Logitech GROUP är certifierad för alla större softphones, inklusive Skype for Business och Lync

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.