Olympus AS-9000

2 744,50 kr 2 195,60 kr
I lager
SKU
V7410600E000
   

Olympus AS-9000 Transcription Kit innehåller ett samlat paket för en effektiv transkribering av diktat, med en fotpedal, ODMS R7 programvara och ett set specialanpassade hörlurar. Allt du behöver för att åstadkomma mer på kortare tid.

Håll händerna fria för viktigare saker
Som ett perfekt supplement till dikteringen i din organisation kan du med Olympus AS-9000 transkribera ännu snabbare med denna speciellt anpassade fotpedal. Du kan med USB-kabeln enkelt koppla den till din dator och gå direkt till transkriberingen. Många programmerbara knappar gör arbetet snabbt och intuitivt. Utan att använda händerna kan du spola tillbaka inspelningarna, pausa och spela upp dem helt i ditt eget tempo. Du kan dessutom göra det samtidigt som du har ditt textprogram öppet, så att du inte behöver växla mellan programmen, medan du skriver.


Med i paketet får du också den smarta ODMS R7 programvaran, som gör det enkelt att hämta, transkribera och skicka diktat och dokument till andra medarbetare i organisationen. Du får också ett set stereohörlurar, som är speciellt passande till transkribering av just möten och konferenser.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.