Fler bilder

Olympus AS-9000

2 895,00 kr ( 2 316,00 kr. Exkl. moms )

Olympus AS-9000 Transcription Kit innehåller ett samlat paket för en effektiv transkribering av diktat, med en fotpedal, ODMS R7 programvara och ett set specialanpassade hörlurar. Allt du behöver för att åstadkomma mer på kortare tid.

Brand: Olympus

Availability: På lager

Varunummer: V7410600E000
Color:

Beskrivning

Detaljer

Håll händerna fria för viktigare saker
Som ett perfekt supplement till dikteringen i din organisation kan du med Olympus AS-9000 transkribera ännu snabbare med denna speciellt anpassade fotpedal. Du kan med USB-kabeln enkelt koppla den till din dator och gå direkt till transkriberingen. Många programmerbara knappar gör arbetet snabbt och intuitivt. Utan att använda händerna kan du spola tillbaka inspelningarna, pausa och spela upp dem helt i ditt eget tempo. Du kan dessutom göra det samtidigt som du har ditt textprogram öppet, så att du inte behöver växla mellan programmen, medan du skriver.


Med i paketet får du också den smarta ODMS R7 programvaran, som gör det enkelt att hämta, transkribera och skicka diktat och dokument till andra medarbetare i organisationen. Du får också ett set stereohörlurar, som är speciellt passande till transkribering av just möten och konferenser.

Leverans & Betalning

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

Betalning

Vi accepterar Visa och MasterCard

visa mastercard klarna

Du kan också betala via faktura från Klarna.