Olympus DS-9500 Premium Kit

6 297,50 kr 5 038,00 kr
I lager
SKU
V741010BE000
   

Olympus DS-9500 är uppföljaren till den populära DS-7000, med en rad nya användbara funktioner. Tack vare WiFi är du uppkopplad utan behov av sladd eller dockningsstation, och ett avancerat mikrofonsystem ger kvalitetsinspelningar även i de mest besvärliga miljöer.Levereras med ODMS software

Intelligenta inspelningar
Olympus DS-9500 säkrar dig en fantastisk inspelningskvalitet i många olika situationer. Med hjälp av ett intelligent dubbel-mikrofonsystem anpassar sig diktafonen till miljön och omständigheterna omkring dig. Den filtrerar inte bara bort alla oljud runt omkring dig, den eliminerar också alla ljud, som uppstår vid hanteringen av själva diktafonen. Inte ens ljudet av dina andetag kommer med på inspelningarna.
Hur fungerar det? Med tre olika inspelningsscenarier: Mikrofonerna kan ställas in beroende på vilken omgivning du befinner dig i, tysta eller stimmiga. I ett tyst rum använder DS-9500 en omnidirektionell mikrofon, medan den i en bullrig lokal använder sin precision till att bara fånga din egen röst. Transkriberingen blir smidigare och enklare, medan röstigenkänningen blir mycket mer precis. I konferensscenariet spelar diktafonen in i stereo, så att det blir lättare att identifiera den talande. Med MP3-formatet kan du enkelt dela inspelningen direkt med andra.
Med i paketet får du också en docking station. Den gör det inte bara enkelt och snabbt att koppla Olympus diktafonen till en PC, men den är också perfekt till helt handfri diktering. Om du spelar in i DSS-format kan du enkelt redigera i dina ljudfiler på datorn direkt efter inspelningen.


WiFi ger ännu större flexibilitet när du är ute och på språng
En helt ny standard med Olympus DS9500 är dess inbyggda WiFi-förbindelse. Det ger dig möjlighet att skicka och dela diktat helt utan att vara beroende av kabel eller dockningsstation. Det är en särskilt smart funktion när du är på språng. Du kan tex använda denna teknologi för att snabbt koppla diktafonen till din smartphone. Om du inte har WiFi i närheten, kan du välja att spara inspelningarna på ett internt 2 GB minne.
På det viset kan du själv bestämma hur du vill dela diktaten med andra i din organisation. Du kan t ex lägga filer direkt i en delad mapp, eller så kan du skicka dem till bestämda mottagare via e-mail. Detta gör samarbetet med ODMS-mjukvaran, som följer med i paketet, både lättare och smidigare.
Utöver att göra det enkelt att skicka dina diktat till transkription eller taligenkänning, ger den stora LCD-färgskärmen en snabb och klar överblick. Små ikoner bredvid ljudfilerna visar deras status, så att du aldrig glömmer ett ofärdigt diktat.


Säker diktering
Även med den nya trådlösa metoden att skicka filer, är all data ordentligt skyddad. Alla diktat krypteras innan de skickas. Och du är dessutom på den säkra sidan, eftersom DS-9500 har ett stöldskydd, och du kan låsa diktafonen med en PIN-kod.
Med Olympus DS9500 i handen är du framtidssäkrad. Det robusta skalet ger inte bara skydd mot stötar och repor, det tål också frekvent desinficering med alkohol. Skjutknappen på sidan är konstruerad för att hålla, och levererar enkel och intuitiv styrning, länge.

Observera att programvara för taligenkänning måste köpas separat.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.