Olympus RM 4010P RecMic II

2 249,00 kr ( 1 799,20 kr. Exkl. moms )

Olympus RM 4010 RecMic gör det enklare för dig att diktera på din PC med större effektivitet, hygien och kvalitet. Med brusreducerande mikrofon, antimikrobiell yta och inbyggd trackball-mus, är den idealisk för att använda på sjukhus, kliniker och andra hälsoinstitutioner.

Brand: Olympus

Availability: På lager

Varunummer: V741002BE000
Color:

Beskrivning

Detaljer

Professionell diktering på detaljnivå
Olympus RecMic II RM 4010 gör det enklare och mer effektivt att diktera direkt på din dator. Den användarvänliga skjutknappen hjälper dig att snabbt och effektiv kontroller dina inspelningar, och med hela fyra extra programmerbara knappar kan du skräddarsy din RecMic 4010 för dina personliga behov.

Mikrofonen har ett avancerat inbyggt brusfilter som tar bort oljud från din omgivning, och ett särskilt fokus på design med blank UV coating och tysta knappar, gör att hanteringen av dina diktat inte stör själva inspelningen.

Du håller högsta hygienstandard medan du dikterar, eftersom hela diktafonen utsida är skapad med antimikrobiell Polygien. Diktafonen kan enkelt desinficeras med sprit, och därmed effektivt skydda mot smittsamma sjukdomar, vilket gör Olympus RM4010 perfekt för kliniker, vårdcentraler och inom andra medicinska områden.

Extremt flexibel USB-mikrofon
Olympus RecMic II 4010 är enkel och snabb att använda. Med Plug&Play fungerar den omedelbart då du kopplar den till datorn. Med hjälp av RecMic Configuration Tool kan du ställa in din USB-diktafon för att ge snabb åtkomst till inte bara ODMS, men också genvägar till andra program.

Du får med din RecMic även en praktisk dockningsstation, som gör det enkelt att hantera den hands-free, och som dessutom ger en smidig och säker förvaring.

 

Leverans & Betalning

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

Betalning

Vi accepterar Visa och MasterCard

visa mastercard klarna

Du kan också betala via faktura från Klarna.