Olympus RM 4010P RecMic II

2 175,00 kr 1 740,00 kr
I lager
SKU
V741002BE000
   

Olympus RM 4010 RecMic gör det enklare för dig att diktera på din PC med större effektivitet, hygien och kvalitet. Med brusreducerande mikrofon, antimikrobiell yta och inbyggd trackball-mus, är den idealisk för att använda på sjukhus, kliniker och andra hälsoinstitutioner.

Professionell diktering på detaljnivå
Olympus RecMic II RM 4010 gör det enklare och mer effektivt att diktera direkt på din dator. Den användarvänliga skjutknappen hjälper dig att snabbt och effektiv kontroller dina inspelningar, och med hela fyra extra programmerbara knappar kan du skräddarsy din RecMic 4010 för dina personliga behov.

Mikrofonen har ett avancerat inbyggt brusfilter som tar bort oljud från din omgivning, och ett särskilt fokus på design med blank UV coating och tysta knappar, gör att hanteringen av dina diktat inte stör själva inspelningen.

Du håller högsta hygienstandard medan du dikterar, eftersom hela diktafonen utsida är skapad med antimikrobiell Polygien. Diktafonen kan enkelt desinficeras med sprit, och därmed effektivt skydda mot smittsamma sjukdomar, vilket gör Olympus RM4010 perfekt för kliniker, vårdcentraler och inom andra medicinska områden.

Extremt flexibel USB-mikrofon
Olympus RecMic II 4010 är enkel och snabb att använda. Med Plug&Play fungerar den omedelbart då du kopplar den till datorn. Med hjälp av RecMic Configuration Tool kan du ställa in din USB-diktafon för att ge snabb åtkomst till inte bara ODMS, men också genvägar till andra program.

Du får med din RecMic även en praktisk dockningsstation, som gör det enkelt att hantera den hands-free, och som dessutom ger en smidig och säker förvaring.

 

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.