OM System WS-883

893,00 kr 714,40 kr
I lager
SKU
V420340BE000
   

OM System WS-883 är en flexibel och lätt diktafon som du enkelt kan använda för intervjuer och anteckningar.

OM System WS-883 är en ljudinspelare med enkla knappar som gör inspelaren enkel att använda. Med den intuitiva inställningen kan du enkelt göra anteckningar och genomföra intervjuer.

Mycket minne
Olympus WS-883 har 8 GB inbyggt minne, vilket ger dig upp till 2080 timmars inspelning. Om det inte räcker kan du utöka WS-883 med ett Micro SD-minneskort på upp till 32 GB.

Hög kvalitet
WS-883 har Olympus stereomikrofoner som ger dig ett klart ljud på dina inspelningar. Inspelaren kan spela in i både MP3- och PCM-format. Det finns även en inbyggd högtalare så att du enkelt kan lyssna på dina anteckningar på din Olympus ljudinspelare.

Laddning och dataöverföring
WS-883 har en inbyggd USB-kontakt, som enkelt kan skjutas framåt med skjutknappen på inspelarens baksida. Detta gör att du enkelt kan ansluta OM System WS-883 till din dator och kopiera inspelningarna.
Två uppladdningsbara Ni-MH-batterier medföljer till Olympus-inspelaren och de laddas automatiskt när du har anslutit den till din dator.

Möjlighet till expansion
Det finns ett inbyggt 3,5 mm-uttag på sidan av OM System WS-883, där du enkelt kan ansluta en extern mikrofon och högtalare. Detta förbättrar kvaliteten om man till exempel ska spela in i rum med dålig akustik.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.