Philips ACC 2310

1 628,00 kr 1 302,40 kr
I lager
SKU
ACC2310/00
   

Philips ACC 2310 fotpedal ger dina händer fria att skriva när du transkriberar. De tre pedalerna ger enkel kontroll av diktat med fötterna, så att ditt skrivande blir snabbare, mer effektivt och ergonomiskt.

En effektivare avskrivning
Med sin ergonomiska och slitstarka design ger Philips ACC2310 dig ett mycket mer flexibelt och effektivt arbetsflöde när du behöver ta ner diktat. De tre pedalerna är designade för att ge dig snabb kontroll över dikteringen med fötterna medan du kopierar, så att du inte hela tiden behöver avbryta ditt arbete. Du kan spela upp dikteringen, pausa den och spola framåt och bakåt med lätta och enstaka tryck, vilket sparar dig mycket tid och besvär.

Ditt arbetsredskap för hela dagen
ACC 2310 är byggd för att användas dagligen i många år, med en halkfri bas och robusta magnetkontakter som tål hårt slitage utan att förlora funktionalitet. Därför är fotkontrollen också perfekt för att underlätta ditt arbetsflöde på alla dina favoritprogram på datorn. Ge den din alldeles egna personliga touch med Philips SpeechControl, där du kan ställa in pedalerna precis som du vill, så att du kan använda dem för att styra dina mest använda funktioner i vilken programvara du använder.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.