Philips ACC 2330

1 895,00 kr 1 516,00 kr
I lager
SKU
ACC2330/00
   

Philips ACC 2330 fotpedal ger dig fria händer att skriva ner diktat. Med fyra pedaler har du möjlighet att helt styra dikteringen med fötterna, och du kan till och med ställa in dem efter dina mycket personliga preferenser och behov - inte bara för transkription, utan för alla program på din PC.

En effektivare avskrivning
Philips ACC2330 är den säkra lösningen för dig som vill ha en flexibel och hållbar fotkontroll för snabb och effektiv avskrivning. De fyra pedalerna ser till att ge dig största möjliga kontroll över dikteringen med fötterna, så att du kan hålla händerna fria på tangentbordet och transkribera obehindrat. Med lätta och enkla tryckningar kan du spela upp diktatet, pausa det, spola framåt och bakåt och slutföra det för sändning. Därför är den idealisk för dig som skriver ner många diktat under dagen, så att du kan använda din tid ännu mer effektivt.

Ditt arbetsredskap för hela dagen
Med sin halkfria bas, robusta material och slitstarka magnetkontakter är ACC 2330 en säker investering som tål hårt slitage varje dag utan att slitas ut. Du kan därför säkert använda fotkontrollen inte bara för att transkribera, utan för att hjälpa dig under ditt dagliga arbete. Med Philips SpeechControl kan du ställa in pedalerna exakt efter dina egna behov, så att de blir din genväg i alla program på din dator, till exempel din e-post, din webbläsare, i Excel eller många andra typer av programvara du använder på dagligen.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.