Fler bilder

Philips DPM 6700

4 879,00 kr ( 3 903,20 kr. Exkl. moms )

Philips DPM 6700 är det kompletta paketet för att komma igång med att diktera. Paketet innehåller en diktafon med tryckknappar av hög kvalitet, en fotkontroll till transkribering, ett set stereo hörlurar och professionell software för att skapa ett effektivt arbetsflow på datorn.

Brand: Philips

Availability: Slut på lager

Varunummer: DPM6700/02
Color:

Beskrivning

Detaljer

Kom igång med din diktering
Philips DPM6700 ger en bra start, när du vill komma igång med att diktera professionellt. Du får i detta paket allt som du behöver: En DPM6000 diktafon med stor färgdisplay och slitstarka tryckknappar för diktering, en LFH2330 fotkontroll med fyra fotpedaler för att styra uppspelning av ljudfiler, ett set LFH0334 stereohörlurar till transkription och SpeechExec Dictate och Transcribe för att hantera dina diktat både när du dikterar och skriver ner.

Stärker ditt arbetsflow
Med DPM 6700 får du en enkel och smidig kommunikation mellan intalare och sekreterare, så ditt workflow blir ännu bättre. Det är lätt att diktera med DPM6000 i handen och ännu lättare att överföra din diktat till PC via USB. Med SpeechExec Dictate kan du lätt redigera i dina inspelningar och överföra ljudfilerna till din sekreterare via e-mail. SpeechExec Transcribe gör det simpelt att hämta de färdiga diktaten och kontrollera handfritt med LFH2330 fotkontrollen. På det viset blir det kortare tid från det första intalade ordet till den färdigskrivna texten, vilket säkrar dig en ökad produktivitet och effektivitet i vardagen.

Leverans & Betalning

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

Betalning

Vi accepterar Visa och MasterCard

visa mastercard klarna

Du kan också betala via faktura från Klarna.