Philips DPM 7200

6 825,00 kr 5 460,00 kr
Ej i lager
SKU
DPM7200/02

Philips DPM 7200 ger dig en glidande övergång till digital diktering med den välkända Philips skjutknappen. Fantastisk stereoinspelning, material i rostfritt stål och LCD-display gör dig redo för nästa steg i att göra din diktering både säkrare och mer effektiv.Levereras med Philips SpeechExec software, som effektivt hanterar och delar dina diktat på din PC, när de är klara för avskrivning.

Effektiv diktering överallt
Philips DPM7200 är den perfekta diktafonen för dig, som önskar en digital diktering, men som gärna vill behålla enkelheten i en klassisk lösning. En sladdlös design och en batteritid på upp till 30 timmars inspelning gör dig mer fri och mobil än någonsin förr. Materialen i rostfritt stål säkrar dig den bästa professionella standard och hållbarhet, som gör dig klart till att diktera mycket utan att slita ut diktafonen. Skjutknappen på sidan är av den välkända Philips designen, som låter dig spela in och redigera dina diktat snabbt och ergonomiskt. Den stora LCD displayen kan till och med visa dina inspelningar i klassiskt format, så igenkänningen är intakt.

Hanterar alla diktat till perfektion
DPM7200 levereras med Philips SpeechExec software, som hjälper dig att enkelt skicka dina inspelningar vidare till avskrivning helt automatiskt. Du kan prioritera dina diktat, så att sekreteraren skriver dem i den ordning du önskar. Du kan dessutom gå igenom dem på din PC, innan du sänder iväg dem. DPM 7200 kan spela in i DSS-format, som gör det möjligt att både tala in ytterligare mitt i ett diktat, eller radera oönskade delar. På det viset kan du smidigt och enkelt förbereda ett diktat, innan du sänder det, så att det kan avskrivas snabbare och mer effektivt.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.