Philips DPM 8100

5 919,00 kr 4 735,20 kr
I lager
SKU
DPM8100/00
   

Philips DPM 8100 är marknadens mest flexibla diktafon för den professionella användaren, för både personlig diktering och mötesinspelning. Med 30 timmars batteri och ett otal möjligheter att redigera och prioritera diktat, har du en enhet som är redo att uppfylla alla dina dikteringsbehov.

Användarvänlighet och mobilitet i topp
Philips DPM8100 låter dig diktera med en lätthet och flexibilitet, som du inte finner i andra diktafoner. Med en batteritid på upp till 30 timmars inspelning är den redo för bruk, var du än är, och det robusta designen i rostfritt stål ger diktafonen en snygg finish och en oöverträffad hållbarhet. Med den skräddarsydda mötesprofilen kan du använda DPM 8100 till att spela in möten och konsultationer. Mikrofonen är skapad för att spela in perfekt, oavsett om du har diktafonen i handen, eller om den ligger på bordet.

En mer effektiv diktering
Den ergonomiske skjutknappen på sidan ger dig en lätt och effektiv kontroll. Du kan arbeta snabbare och mer fokuserat, när du dikterar och lyssnar igenom dina diktat. Med en stor LCD-display har du komplett överblick och enkel åtkomst till diktafonens många användbara funktioner. Du kan lägga till ny intalning mitt i existerande diktat, radera oönskade delar av inspelningen, slå på röstaktivering och mycket mer. Med diktafonen följer en docking station, som automatiskt laddar din DPM 8100 och överför dina diktat till din PC, så att du kan arbeta vidare med dem och skicka dem till avskrivning via din SpeechExec Pro software.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.