Philips DPM 8200

8 440,00 kr 6 752,00 kr
I lager
SKU
DPM8200/02
   

Philips DPM 8200 är toppmodellen inom mobila professionella diktafoner. Du kan redigera och lägga till i dina diktat, prioritera särskilt viktiga inspelningar och kryptera känslig information. Din diktering blir extra effektiv och ergonomisk med den välkända Philips skjutknapp.

 

Levereras med 2 års licens för Philips SpeechExec Pro Dictate software, som ger dig ännu större tillgång till den högsta standard inom professionell diktering.

Diktat som aldrig förr
Philips DPM8200 gör din digitala diktering ännu mer flexibel, mobil och effektiv med en mängd användarvänliga funktioner, som alla är skapade för att underlätta din arbetsprocess. Diktafonen är skräddarsydd för att både spela in dina egna diktat, möten eller konsultationer, och batteritiden på upp till 30 timmars inspelning ger dig extra frirum för att använda den överallt. Du kan enkelt lägga till en ny intalning mitt i ett existerande diktat, och du kan bifoga fördjupande kommentarer, som säkerställer en ännu mer precis och snabb avskrivning.

Gör ditt workflow till en lek
DPM 8200 är perfekt för dig som är van vid Philips diktering, och vill ha alla de många fördelarna med digital diktering. Du dikterar med den välkända Philips skjutknappen, och du överför dina färdiga diktat automatisk i dockningsstationen, som smidigt kopplar ihop din diktafon med SpeechExec Pro software på din PC. Du kan enkelt och effektivt härifrån redigera dina inspelningar och automatiskt och säkert sända dem krypterade till avskrivning hos sekreteraren. SpeechExec Pro ger dig en snabb och enkel överblick över status på dina filer, så att du vet att du har din avskrivning färdig när du behöver den.

Software

Levereras med 2 års licens för Philips SpeechExec Pro Dictate.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.