Philips LFH 2210

2 599,00 kr 2 079,20 kr
Ej i lager
SKU
LFH2210/00

Philips LFH 2210 ger dig marknadens bästa ergonomi och effektivitet, när du ska transkribera diktat från minikassett. Med tre pedaler kan du spela upp diktatet, sätta det på paus och spola fram och tillbaka med ett lätt tryck med foten och därmed ha dina händer fria till att skriva.

LFH2210 kräver en transkriptionsmaskin för att fungera. Om du inte redan har en, föreslår vi att du köper Philips LFH 720 Transcription System här.

 her

Gör din transkribering ergonomisk och effektiv
Philips LFH2210 är ett helt nödvändigt hjälpmedel, om du vill transkribera diktat på minikassetter effektivt. Med den kan du styra uppspelningen av diktatet med din fot, så att du har händerna fria till att skriva din transkribering i ordbehandlingsprogrammet. Du sparar tid och slipper frustrationer. De tre pedalerna styr både uppspelning, paus och fram- och tillbakaspolning, vilket ger dig full kontroll över diktatet. Fotkontrollen är byggd av solida och slitstarka material och kräver bara en lätt beröring med din fot för att göra det du ber om. Den är ett måste för alla sekreterare som arbetar med banddiktering.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.