Fler bilder

Philips LFH 2210

1 995,00 kr ( 1 596,00 kr. Exkl. moms )

Philips LFH 2210 ger dig marknadens bästa ergonomi och effektivitet, när du ska transkribera diktat från minikassett. Med tre pedaler kan du spela upp diktatet, sätta det på paus och spola fram och tillbaka med ett lätt tryck med foten och därmed ha dina händer fria till att skriva.

LFH2210 kräver en transkriptionsmaskin för att fungera. Om du inte redan har en, föreslår vi att du köper Philips LFH 720 Transcription System...

Brand: Philips

Availability: På lager

Varunummer: LFH2210/00
Color:

Beskrivning

Detaljer

Gör din transkribering ergonomisk och effektiv
Philips LFH2210 är ett helt nödvändigt hjälpmedel, om du vill transkribera diktat på minikassetter effektivt. Med den kan du styra uppspelningen av diktatet med din fot, så att du har händerna fria till att skriva din transkribering i ordbehandlingsprogrammet. Du sparar tid och slipper frustrationer. De tre pedalerna styr både uppspelning, paus och fram- och tillbakaspolning, vilket ger dig full kontroll över diktatet. Fotkontrollen är byggd av solida och slitstarka material och kräver bara en lätt beröring med din fot för att göra det du ber om. Den är ett måste för alla sekreterare som arbetar med banddiktering.

Leverans & Betalning

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

Betalning

Vi accepterar Visa och MasterCard

visa mastercard klarna

Du kan också betala via faktura från Klarna.