Philips LFH 388 Classic

5 494,50 kr 4 395,60 kr
I lager
SKU
LFH0388/00B
   

Philips LFH 388 Classic ger dig all den avgörande mobiliteten och flexibiliteten i en diktafon, som du har behov för i ditt daglige arbete. Du får friheten att diktera var som helst och när som helst, samt effektiv hantering med ergonomisk skjutknap.

Bättre diktering överallt
Philips LFH0388 ger dig med sin lätta design och sin breda användbarhet en enorm flexibilitet och mobilitet, när du ska diktera. Den ergonomiska skutknappen på sidan gör dig ännu mer effektiv, både när du talar och sedan lyssnar igenom dina inspelningar. Med automatisk justering av ljudstyrka låter dina inspelningar alltid naturliga, och med röstaktivering kan du diktera helt handsfree.

Index-toner markerar diktatets start och slut, och du kan dessutom skapa en speciell prioriteringston för särskilt viktiga inspelningar, så att de blir nedskrivna först. Philips Classic 388 ger dessutom automatiskt en varning om ditt batteri är på väg att ta slut, så att du kan diktera enkelt och smidigt utan risk för onödiga avbrott.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.