Philips LFH 488 Professional

6 814,50 kr 5 451,60 kr
I lager
SKU
LFH0488/00B
   

Philips LFH 488 Professional gör din dagliga diktering både lättare och mer stabil med sin mobila design i kvalitetsmaterial. Använd den till både personlig diktering och mötesinspelning, när som helst och var som helst.

Flexibel diktering överallt
Philips LFH488 ger dig med sin lätta design i hållbara material, den flexibla och mobila diktering du har behov för på en stressig arbetsplats. Din diktering blir mer effektiv med den ergonomiska skjutknappen, så att du både kan tala in och lyssna igenom dina inspelningar enkelt och snabbt. Dina inspelningar låter alltid skarpa tack vare automatisk justering av ljudstyrka, och du kan dessutom ställa in mikrofonen till konferensinspelning, när du ska spela in flera röster samtidigt. Med röstaktivering påslagen kan du till och med diktera handsfree.

Få klar överblick
Philips Professional 488 gör det enkelt för dig och din skribent att hålla ordning på diktaten med en tydlig indexton, som markerar start och slut på inspelningen. Speciellt relevanta diktat kan du till och med markera med en prioriteringston, så att du får dina viktigaste uppgifter färdigskrivna först. Du kan med Turbo Wind finna alla diktat på bandet på några få sekunder, så du kan koncentrera dig på att vara effektiv i stället för frustrerad över irriterande väntetid. En speciell LED-signal visar dig tydligt, när batteriet eller bandplatsen håller på att ta slut, så att du slipper plötsliga avbrott mitt i en mening.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.