Fler bilder

Philips LFH 488 Professional

5 995,00 kr ( 4 796,00 kr. Exkl. moms )

Philips LFH 488 Professional gör din dagliga diktering både lättare och mer stabil med sin mobila design i kvalitetsmaterial. Använd den till både personlig diktering och mötesinspelning, när som helst och var som helst.

Brand: Philips

Availability: På lager

Varunummer: LFH0488/00B
Color:

Beskrivning

Detaljer

Flexibel diktering överallt
Philips LFH488 ger dig med sin lätta design i hållbara material, den flexibla och mobila diktering du har behov för på en stressig arbetsplats. Din diktering blir mer effektiv med den ergonomiska skjutknappen, så att du både kan tala in och lyssna igenom dina inspelningar enkelt och snabbt. Dina inspelningar låter alltid skarpa tack vare automatisk justering av ljudstyrka, och du kan dessutom ställa in mikrofonen till konferensinspelning, när du ska spela in flera röster samtidigt. Med röstaktivering påslagen kan du till och med diktera handsfree.

Få klar överblick
Philips Professional 488 gör det enkelt för dig och din skribent att hålla ordning på diktaten med en tydlig indexton, som markerar start och slut på inspelningen. Speciellt relevanta diktat kan du till och med markera med en prioriteringston, så att du får dina viktigaste uppgifter färdigskrivna först. Du kan med Turbo Wind finna alla diktat på bandet på några få sekunder, så du kan koncentrera dig på att vara effektiv i stället för frustrerad över irriterande väntetid. En speciell LED-signal visar dig tydligt, när batteriet eller bandplatsen håller på att ta slut, så att du slipper plötsliga avbrott mitt i en mening.

Leverans & Betalning

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

Betalning

Vi accepterar Visa och MasterCard

visa mastercard klarna

Du kan också betala via faktura från Klarna.