Fler bilder

Philips LFH 5220

1 795,00 kr ( 1 436,00 kr. Exkl. moms )

Philips LFH 5220 ger dig all utrustning du behöver till din Philips software. Detta kompletta set för transskription innehåller en ACC2310 fotkontroll, ett set LFH334 hörlurar i stereo och en LFH9034 USB-adapter till hörlurarna.
 
LFH5220 levereras utan SpeechExec Pro software. Vi rekommenderar att du köper det, om du inte redan har det, eftersom det krävs för att kunna använda enheterna.

Brand: Philips

Availability: På lager

Varunummer: LFH5220/03
Color:

Beskrivning

Detaljer

Den optimala utrustningen för transkribering
Med Philips LFH5220 får du alt i ett paket för att göra din dator till en professionell arbetsplats för transskription. Alla enheter är designade och konstruerade för att maximera komfort, ergonomi och effektivitet, så att du kan spendera din arbetsdag ännu mer fokuserat. ACC 2310 fotkontrollen är utvecklad i samarbete med professionella sekreterare. Resultatet är en smidig och ergonomisk kontroll av diktatet, medan du har händerna fria för transkribering.


LFH 334 hörlurarna levererar ett rent och detaljerat stereoljud i en lätt och behaglig design, som gör dig redo att lyssna igenom många diktat under dagen utan att känna obehag. Det gör att du hör vad som blir sagt första gången, och du kan utan störningar arbeta fokuserat med att skriva av diktaten effektivt och i hög kvalitet. LFH 9034 USB-adaptern ger dig möjlighet att använda dina hörlurar i din dators USB-port utan förlust av ljudkvalitet - inte bara LFH0334, utan alla hörlurar med jack-stick.

Leverans & Betalning

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

Betalning

Vi accepterar Visa och MasterCard

visa mastercard klarna

Du kan också betala via faktura från Klarna.