Philips LFH 7177

3 425,00 kr 2 740,00 kr
Ej i lager
SKU
LFH7177/06

Philips LFH 7177 sekreterarset ger dig allt du behöver för att uppleva en effektiv transkription av diktat på PC.


 
Du får både en ergonomisk fotkontroll till hands-free styrning, ett set stereo-hörlurar och SpeechExec software, som levererar ett strömlinjeformat arbetsflow mellan intalare och sekreterare.

Enkel och intuitiv transkribering
Philips LFH7177 levererar ett komplett set verktyg för att komma igång med professionell avskrivning av diktat. ACC 2330 fotkontroll ger dig full kontroll över uppspelning av ljudfilerna med fötterna, vilket gör din arbetsgång ännu mer smidig och naturlig under transkriberingen. Med i paketet får du också ett set stereo-hörlurar, som är skapta för att naturligt återge röster, så att du hör diktatet klart och tydligt.

Hanterar dina filer säkert och effektivt
Med LFH 7177 följer också SpeechExec software, som gör din transkribering lätt och enkel. Du kan hantera dikteringsfilerna enkelt, så att du kan hålla överblicken över status på dina väntande, pågående och avklarade uppgifter. Med uppsättning av e-mail kan du snabbt och enkelt hämta och skicka diktat automatiskt, så att du alltid hänger med. Du kan i programmet också fritt ställa in de fyra pedalerna på din fotkontroll helt utifrån dina egna behov, vilket maximerar din effektivitet och snabbhet, när du arbetar. Allt detta bidrar till att leverera ett smidigt och effektivt workflow genom hela din arbetsdag.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.