Fler bilder

Philips LFH 720 Transcription System

14 149,00 kr ( 11 319,20 kr. Exkl. moms )

LFH 720 Transcription System är marknadens mest effektive hjälpmedel för snabb och enkel transkribering av diktat på band. Med stor display, snabb sökning och indexering kan du lätt finna de viktigaste diktaten, och med den ergonomiska fotpedalen kan du kontrollera uppspelningen handsfree.

Brand: Philips

Availability: På lager

Varunummer: LFH0720/10
Color:

Beskrivning

Detaljer

Skriv ned snabbare än nånsin förr
Med Philips LFH720 blir din transkription både snabbare, mer effektiv och mer ergonomisk, så du klarar fler diktat på kortare tid. Styr uppspelning, paus och spolning av bandet med en medföljande fotkontroll, så att du har bägge händer fria till att skriva med. Med Fast Rewind finner du snabbt de rätta diktaten, och Auto Rewind låter dig automatiskt spola tillbaka till bandets start. Med automatisk igenkänning av indextoner kan du enkelt hoppa mellan olika diktat, så att du slipper förlora tid och tålamod på att söka.

Gör allt tal enkelt och begripligt
Med Philips 720 Transcription System följer också specialiserade LFH0234 hörlurar, med både maximal komfort och ljud, så att du kan höra diktatet tydligt under avskrivning. Med möjlighet för att ställa in både uppspelningshastighet, ton och ljudstyrka, får du extra hjälp med att göra allt det som talas in, extra tydligt och förståeligt. Med Auto Backspace kan du spela upp de senaste sekunderna, när du har behov för att upprepa extra svåra passager i diktatet.

Leverans & Betalning

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

Betalning

Vi accepterar Visa och MasterCard

visa mastercard klarna

Du kan också betala via faktura från Klarna.