Philips LFH 725 Dictation System

16 054,50 kr 12 843,60 kr
I lager
SKU
LFH0725/20
   

Philips LFH 725 Dictation System är utvecklad för att leverera bästa användarvänlighet och effektivitet, när du dikterar. Du kan kontrollera allt med en hand medan du talar in, så att du kan arbeta snabbt och koncentrerat.

Ergonomisk betjäning och klart ljud
Med Philips LFH0725 har du en smartare, bättre och mer säker diktering, som kan bidra till ett ännu mer produktivt arbetsflow. Den handhållna mikrofonen levererar en mer ergonomisk och intuitiv betjäning när du spelar in, så att du snabbt och effektivt kan försäkra dig om, att dina diktat blir som du vill ha dem. Mikrofonen är av högsta kvalitet, och fångar alla detaljer i ljudet. Det gör att din röst hörs klart och tydligt, och du kan justera känsligheten helt precist, så att du får rena och klara inspelningar varje gång.

Maximal kontroll över dina diktat
Philips 725 Dictation System ger dig en komplett och effektiv kontroll över inspelningarna, både när du talar in, och när du går igenom dina diktat. Med Auto Rewind sparar du tid genom att automatiskt snabbspola bandet tillbaka till start. Indexeringsfunktionerna låter dig spola automatiskt mellan olika diktat, så att du alltid snabbt finner starten, även om din inspelning ligger mitt på bandet. Med Turbo Wind finner du alltid det rätta stället på några få sekunder. Den integrerade högtalaren i Philips LFH720 maskinen är byggd för att återge ett klart och naturligt ljud, och med möjlighet att kontrollera ton, hastighet och ljudstyrka kan du alltid höra alla intalningar tydligt.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.