Philips LFH 7277

4 375,00 kr 3 500,00 kr
Ej i lager
SKU
LFH7277/08

Philips LFH 7277 sekreterarset är det kompletta paketet för att komma igång med professionell och effektiv transkription av diktat på din dator.


 
Levereras med både ergonomisk fotkontroll för att kontrollera uppspelningen, skräddarsydda hörlurar för genomlyssning och SpeechExec Pro software för att hantera workflowet mellan intalare och sekreterare.

Enkel och intuitiv avskrivning
Med Philips LFH7277 får du den hardware och software som du behöver, när du ska skriva av diktat, enkelt och professionellt. Med den ergonomiska ACC 2330 fotkontrollen kan du styra uppspelningen av diktatet enkelt och intuitivt med fötterna, så att du kan fokusera på din transkribering i ordbehandlingsprogrammet. Fotkontrollen har hela fyra pedaler, som du fritt kan ställa in till att passa dina egna preferenser och behov, så att du kan maximera din effektivitet och goda upplevelse, när du jobbar. Du får också ett set hörlurar i stereo, som är skräddarsydda för att återge röster tydligt och naturligt för att underlätta avskrivning.

Hanterar dina filer säkert och effektivt
Med i LFH 7277 följer också SpeechExec Pro, som är utvecklade för att leverera ett strömlinjeformat och effektivt workflow mellan intalare och sekreterare. Det organiserar och hanterar både dikteringsfiler och textfiler, så att du enkelt kan hålla överblicken över status på dina väntande, pågående och avklarade uppgifter. Du och intalaren kan t ex prioritera särskilt viktiga diktat, och extra känsliga upplysningar kan krypteras efter högsta certifierade standard. Du kan personligt söka, sortera och filtrera filerna i dina mappar, så att du snabbt och enkelt kan fokusera på att lösa din transkribering, även när du har mycket att göra.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.