Poly Blackwire 3210 USB-C

346,00 kr 276,80 kr
I lager
SKU
209748-201
   

Plantronics Blackwire 3210 USB-C levererar det du behöver i ett PC headset på ett enkelt och effektivt sätt och till ett lågt pris. Du får fullt professionellt samtalsljud, en brusreducerande mikrofon och intuitiv samtalskontroll.

Blackwire C3210 USB-C är certifierat för Skype for Business

Sublimt ljud för pengarna
Plantronics Blackwire C3210 ger dig en perfekt kombination av enkel design, professionell kvalitet och ett överkomligt pris i samma paket. Det är anpassat till den nya USB-C standard, så du kan njuta av den moderna teknologin i dina samtal.

Mikrofonen har ett effektiv brusfilter, som tillsammans med digital ljudbehandling och möjlighet för HD Voice gör din röst klar och tydlig, och lätt att höra i telefonen. SoundGuard teknologin skyddar dig mot skadliga ljud i samtalet, så att du kan tala i telefon med kolleger och kunder genom hela arbetsdagen utan att vara orolig för din hörsel.

Headsettet är utrustat med en dynamisk equalizer, som automatisk rättar till inställningarna så att du alltid får den bästa ljudupplevelsen, oavsett om du streamar musik eller talar i telefon.

Extra god komfort, användarvänlighet och hållbarhet
Blackwire 3210 USB-C är designat för at göra din arbetsdag mer effektiv och behaglig. Därför är headsettet utrustat med en mjuk öronkudde av skum, som samtidigt sitter behagligt och stabilt på dit öra, och ser till att du hör samtalsljudet klart och tydligt. Det andra örat har du fritt, så du kan följa med i lokalen omkring dig.

Du kan med ett enkelt tryck på samtalsstyrningen på headsettets sladd, kontrollera både ljud och mikrofon, medan du också enkelt både svarar på samtal och lägger på igen. Det bliver aldrig lättare att styra telefonsamtal än så här.

Blackwire C3210 USB-C är certifierat för Skype for Business

Mer information
Headset förbindelse USB-C sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.