Poly Blackwire 3225

691,00 kr 552,80 kr
I lager
SKU
209747-201
   

Plantronics Blackwire 3225 ger dig stabil och professionell hållbarhet och ljud till dina telefonsamtal för mindre pengar. Med en flexibel design kan du ansluta headsettet till både PC och mobil via antingen USB eller jackstick.

Blackwire C3225 är certifierat för Skype for Business

Sublimt ljud för pengarna
Plantronics Blackwire C3225 levererar maximalt för pengarna, när du önskar dig ett stabilt och professionellt ljud till dina telefonsamtal. Med USB anslutning till PC och jackstick till mobilen levererar detta Plantronics headset en flexibilitet, som ger dig möjlighet att använda det till alla dina telefonenheter.

Mikrofonen fångar din röst, medan den effektivt sorterar bort larmet från kolleger och kontorsutrustning. Headsettet är dessutom utrustat med en digital ljudbehandling, som ytterligare ser till att rensa ljudet, så att du alltid hörs rent och tydlig i luren.

Genom att slå på HD Voice får du med alla detaljer i din stämma, så att personen i andra änden hör dig som om ni var i samma rum. SoundGuard teknologin skyddar dig mot skadliga ljud på linjen, så att du bara behöver koncentrera dig på att göra dina kunder glada och nöjda.

Med inbyggd HiFi och stereo i hörlurarna ser Blackwire 3225 till att ge dig en rik och levande ljudupplevelse, och en dynamisk equalizer ser dessutom till att du får den bästa inställningen av ljudbilden, oavsett om du lyssnar på musik, eller om du talar i telefon.

Extra god komfort, användarvänlighet och hållbarhet
Blackwire 3225 är skapat för att ge dig en professionell lösning till din arbetsdag, och är därför utrustat med ett set mjuka öronkuddar av skum, som både sitter komfortabelt på dina öron och ser till att du hör samtalet klart och tydligt.

Du kan enkelt styra samtal och ljud på din PC med den lilla intuitiva kontrollstationen som sitter på bekvämt avstånd på sladden. Du kan t ex svara på samtal, lägga på och justera ljudvolymen med ett enkelt tryck på en knapp. Det blir inte lättare än så här.

Huvudbygeln är konstruerad i lätt och solid metall, som lätt klarar dagens strapatser. Headsettet sitter dessutom väldigt bekvämt på huvudet, eftersom det inte väger mer än strax under 120 gram.

Blackwire C3225 är certifierat för Skype for Business

Mer information
Headset förbindelse USB sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.