Poly Blackwire 5210

908,00 kr 726,40 kr
I lager
SKU
207577-201
   

Plantronics Blackwire 5210 ger dig det bästa samtalsljudet och mer komfort för pengarna, när du vill ta nästa steg inom telefoni. Mikrofonen är fintunad för att filtrera bort andras samtal, och öronkudden sitter mjukt och skönt på örat, även efter många timmars användande.Plantronics Blackwire C5210 är certifierat för alla större softphones, inklusive Skype for Business

Ta nästa steg med dina samtal
Plantronics Blackwire C5210 är skapade för dig som tar dina professionella telefonsamtal seriöst. Med uppgraderad komfort och en mikrofon i absolut särklass har du ett perfekt headset för din telefoni på arbetsplatsen eller hemmakontoret.

Mikrofonen är anpassad av teknikerna hos Plantronics för att göra dina kolleger bredvid dig ljudlösa i telefonen, genom att ta bort alla samtalsljud från rummet runt omkring dig. Därför är det bara din egen röst som tränger igenom i samtalet.

Genom att slå på HD Voice blir du dessutom ännu tydligare i den andra änden. Mikrofonen fångar din röst helt från djup bas till höga toner, så att du låter mer naturlig än någonsin förr. Därför kan personen i luren höra dig klart och tydligt, så att ni kan tala utan burkigt ljud och missförstånd.

Komfortabelt hela dagen
Om du skal tala i telefon med kunder och kolleger en hel arbetsdag, är en god komfort ett absolut måste.
Blackwire 5210 är byggt för hela din arbetsdag, så att du kan njuta av professionella samtal i topklass med fantastisk komfort och hållbarhet. Öronkudden i mjukt memory skum med överdrag av konstläder är av hög kvalitet. Kombinationen av mjuka material gör att headsettet sitter behagligt på ditt huvud, även om du har det på i flera timmar.
Headsettet väger i sig självt bara 100 gram, och med inbyggt SoundGuard® DIGITAL bullerskydd är du också avskärmad från tunga och skadliga ljud.

Flexibilitet framför allt
Plantronics Blackwire C5210 kan både anslutas till din PC med USB-kabel och till din mobiltelefon med jack-stick. Du är därför redo att ta emot samtal, oavsett om det är via softphone på datorn eller via din smartphone.

Använd kontrollfunktionerna på ditt USB headset för att ta emot samtal, lägga på eller skruva upp och ner ljudvolymen. Kontrollstationen sitter placerad på ledningen, så att du alltid har telefonsamtalet inom räckhåll.

Om du installerar Plantronics Hub på din PC eller mobil, har du ännu fler möjligheter att personifiera ditt headset. Du kan bl a justera det maximala ljudtrycket för att skydda dina öron, eller du kan uppgradera headsettets software för en ännu bättre upplevelse i framtiden.
Headsettet levereras med en smart väska, så att du alltid kan ta med det väl skyddat på resan. Du kan vika ihop det så att det tar minimalt med plats i bagaget.

Plantronics Blackwire C5210 är certifierat för alla större softphones, inklusive Skype for Business

Mer information
Headset förbindelse USB sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.