Poly Blackwire 5210 USB-C

928,00 kr 742,40 kr
I lager
SKU
207587-201
   

Plantronics Blackwire 5210 USB-C levererar en oemotståndlig komfort och kvalitet för professionella behov, när du skal ta telefonen över PC, MacBook eller mobil. Mikrofonen är finjusterad för att filtrera bort kollegerna runt omkring, och öronkudden känns mjuk och behaglig även efter en hel dags användande.

Plantronics Blackwire C5210 USB-C är certifierat för alla större softphones, inklusive Skype for Business

Ta nästa steg med dina samtal
Plantronics Blackwire C5210 USB-C ger dig en extra kvalitet och komfort för pengarna, när du vill ta nästa steg inom professionell telefoni. Mikrofonen gör dig tydlig i alla samtal, och designen är skapad uteslutande med din komfort i fokus.

Med en speciell brusdämpande teknologi är mikrofonen anpassad för att ta bort ljuden från dina kolleger i lokalen, så att det bara är du som hörs på linjen. Om du slår på HD Voice, fångar mikrofonen din rösts hela spektra så att du hörs tydligt och naturligt i den andra änden.

Komfort hela dagen
Det ska vara behagligt att ha på dig ditt headset, om du ska använda det en hel lång arbetsdag. Blackwire 5210 USB-C är skapat för att sitta bekvämt på ditt huvud i många timmar, så att du varken upplever ömhet eller trötthet- Öronkudden är gjord av mjukt memory skum, som formar sig efter ditt öra. Den är överdragen med tunt konstläder av hög kvalitet, som låter din hud andas genom små fina hål i kudden.

Headsettet väger inte mer än 100 gram och sitter därför helt lätt och utan att tynga ner. Din hörsel kommer också att märka lättheten med detta headset, som med sitt inbyggda SoundGuard® DIGITAL bullerskydd skärmar av dig från skadlige ljud.

Flexibilitet framför allt
Du har först och främst tillgång till den nyaste USB-teknologin genom att använda Blackwire C5210 USB-C. Headsettet har två anslutningsmöjligheter: Den teknologiskt överlägsna USB-C, och om din mobiltelefon inte stödjer det, kan du annars använda det inbyggda jacksticket. Du kan därför alltid ansluta headsettet till din MacBook, PC eller mobil.

Du får inte bara fantastiskt ljud och lysande komfort, det är också enklare än någonsin förr at svara på samtal. Genom att använda kontrollstationen på ledningen kan du både besvara, lägga på, muta mikrofonen och justera ljudnivån.

Genom att installera Plantronics Hub appen på din mobil eller dator, kan du bl a ställa in ljudet med ännu mer detaljer och hålla mjukvaran i ditt Blackwire headset uppdaterad, så att du alltid har den bästa och senaste upplevelsen.

Du får dessutom en smart bärväska med i paketet, så att du kan skydda ditt USB-C headset, när du har det med i farten. Det kan enkelt vikas ihop, så att det tar mindre plats i väskan.

Plantronics Blackwire C5210 USB-C är certifierat för alla större softphones, inklusive Skype for Business

Mer information
Headset förbindelse USB-C sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.