EPOS Sennheiser Impact SC 30 USB ML

659,00 kr 527,20 kr
I lager
SKU
1000550
   

EPOS Sennheiser Impact SC 30 USB ML ger dig bättre ljud och större kontroll över Lync på PC. Koppla det med USB och t kontroll över samtalet med sladdkontrollen, samtidig som du får klassens bästa samtalsljud med HD Voice.SC 30 USB ML är certifierat för Skype for Business och Lync

Bevara kontrollen
EPOS Sennheiser Impact SC 30 USB ML ger dig bättre ljud och större kontroll över ditt Skype for Business. Med den smarta och intuitiva kontrollstationen på sladden kan du öka din effektivitet genom att enkelt besvara uppringningar och lägga på, stänga av mikrofonen och reglera ljudstyrkan. De viktigaste funktionerna är alltid till hands, så att du kan koncentrera dig på att ge kunden den bästa servicen. En solid design med flexibel mikrofonarm och huvudbygel i slitstarka material gör headsettet lätt att justera och behagligt att ha på. Du har det ena örat fritt så att du kan behålla överblicken, medan du fokuserar på samtalet.

Ett rent professionellt ljud
SC 30 USB ML gör dina kunder och partners nöjda med samtalet tack vare ett marknadsledande ljud av professionell standard. Med Plug & Play är du automatiskt redo att erbjuda den bästa samtalsupplevelsen, i samma ögonblick som du sätter det i USB-porten. HD Voice Clarity fångar hela din stämma och gör ljudupplevelsen klar och naturlig, medan mikrofonen sorterar bort bakgrundsljud med sin brusreduktion, så att kunden bara hör dig utan avbrott. ActiveGard dämpar höga och skadliga ljud, så att du alltid är skyddad.

SC 30 USB ML är certifierat för Skype for Business och Lync

Vad betyder Skype for Business certifierat? Läs om det här

Mer information
Headset förbindelse USB sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.