EPOS Sennheiser SC 75 USB MS

654,00 kr 523,20 kr
I lager
SKU
1000635
   

EPOS Sennheiser SC 75 USB MS är din flexibla lösning för både softphone på PC och mobiltelefonen på kontoret. Med USB till PC och jackstick till din smartphone, har du headsettet som svarar till alla dina samtal.SC 75 USB MS är certifierat för Skype for Business och Lync

Ännu större komfort och mobilitet
EPOS Sennheiser SC 75 USB MS är lösningen för dig som önskar maximal flexibilitet och kvalitet för pengarna, när du både talar i mobil och PC med Skype for Business. Du kan enkelt växla mellan USB till PC och jackstick till smartphone, så är du redo att ta samtal på alla enheter. Headsettet sitter komfortabelt med en mjuk huvudbygel och två öronkuddar i konstläder. Så du kan fördjupa dig i samtalet utan minsta obehag.

Rent och klart ljud i dina samtal
SC 75 MS Culture Plus Mobile gör dina samtal ännu bättre med det sublima Sennheiser ljudet. Du kan placera mikrofonen perfekt med den lätta och flexibla mikrofonarmen. På så vis kan den fånga din röst på allra bästa sätt, och med
Sennheiser Voice Clarity får du fram massor av nyanser av din röst. Samtidigt utestänger brusreduceringen distraherande oljud från kolleger och kontorsmaskiner, så att din kund bara hör dig under samtalet. ActiveGard-teknologin skyddar dig mot öronskador om det är brus och oljud på linjen. Därför kan du tala tryggt och ostört i telefon i flera timmar utan överbelastning.

SC 75 USB MS är certifierat för Skype for Business och Lync

Vad betyder Skype for Business certifierat? Läs om det här

Mer information
Headset förbindelse USB sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.