Jabra BIZ 2400 II USB Duo CC MS

1 750,00 kr 1 400,00 kr
Ej i lager
SKU
2499-823-309

Jabra BIZ 2400 II Duo CC MS är ett ultimat slitstarkt USB headset till Lync på PC. Med extra stoppning, HiFi-ljud och extra stark brusdämpning är det ett givet val för ditt callcenter.BIZ 2400 II USB Duo CC MS är certifierat för Skype for Business och Lync

Skäm bort dina kunder och kolleger
Jabra BIZ 2400 II USB Duo CC MS är ett ultimat USB headset, som skämmer bort dina kunder och kolleger på kontoret eller call centret. Materialen i kevlar och kirurgiskt stål är kompromisslösa och ger ditt headset en enorm slitstyrka och hållbarhet. Extra stoppning ger en fantastisk komfort, som låter dig ha headsettet på flera timmar om dagen utan att du märker det. Du upplever aldrig något obehag, och med två högtalare av HiFi-kvalitet kan du utan störningar fokusera på dina samtal hela dagen.

Marknadens bästa samtalsupplevelse
Jabra BIZ 2400 II har ett syfte - att ge dig marknadens bästa samtalsupplevelse, oavsett hur stökiga dina omgivningar är. Den extremt bullerdämpande mikrofonen med Air Shock filtrerar inte bara bort bakgrundslarmet, men även ljudet av dina andetag. Den fångar allt du säger, och inget annat. Du får en klar och tydlig röst med HD Voice. Hörlurarna har inbyggt SafeTone, som skyddar dig mot höga och skadliga ljud. Det gör dina kundsamtal flytande och naturliga, och säkrar därmed din effektivitet.

BIZ 2400 II USB Duo CC MS är certifierat för Skype for Business och Lync

Vad betyder Skype for Business certifierat? Läs om det här

Mer information
Headset förbindelse USB sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.