Jabra BIZ 2400 II USB Mono BT MS

1 780,00 kr 1 424,00 kr
I lager
SKU
2496-823-209
   

Jabra BIZ 2400 II Mono BT MS är det mest slitstarka USB headsettet till Lync på PC. Med Bluetooth kan du också koppla det till mobil. Kombinerat med HiFi ljud och extra brusdämpning är detta headset skräddarsytt för din professionella kommunikation.BIZ 2400 II USB Mono BT MS är certifierat för Skype for Business och Lync

Större komfort ökar samtalskvaliteten
Jabra BIZ 2400 II USB Mono BT MS är ett ultimat headset till din Skype for Business kommunikation på kontoret eller call centret. Utöver USB till PC kan du koppla det till din mobil via Bluetooth. En smart design ger dig full kontroll över hur du vill bära ditt headset - med huvudbygel, nackbygel eller öronkrok. Materialen i kevlar och kirurgiskt stål ger en enorm slitstyrka och hållbarhet, och extra stoppning ger en otrolig komfort, som låter dig ha headsettet på i flera timmar om dagen utan att du märker det. Så nu kan du utan obehag fokusera fullt ut på kundsamtalet.

Din allra bästa samtalspartner
Jabra BIZ 2400 II är skapat med ett syfte - att ge dig marknadens bästa samtalskvalitet, även i stökiga omgivningar. Den extremt bullerdämpande mikrofonen med Air Shock filtrerar inte bara bort bakgrundslarmet, men även dina andetag. Den fångar allt du säger, men inget annat. Din stämma blir dessutom klar och tydlig med HD Voice, så att ditt kundsamtal alltid blir flytande och naturligt. Hörluren i HiFi kvalitet har inbyggt SafeTone, som skyddar dig fullt ut mot höga ljud.

BIZ 2400 II USB Mono BT MS är certifierat för Skype for Business och Lync

Vad betyder Skype for Business certifierat? Läs om det här

Mer information
Headset förbindelse USB sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.